Dani

Subotica

Član od: 04.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozdrav i poštovanje za sve NAŽALOST buduće kupce ovog korisnika, Želeo bih da Vam dam jedan savet i sugestiju da NIKAKO ne sarađujete sa njim, jer čovek jednostavno prodaje neisparvnu i pokvarenu robu. Ovo mu nije prvi put da je nekog oštetio, što se može videti po njegovim ocenama. Naime prodao mi je neispravnu Sony PlayStation 1 konzolu, i ako sam ga lepo pitao da li je u potpunpsti sve ispravno, na šta je on odgovorio , ,PA naravno". Po odgovoru se može zaključiti da je možda moje pitanje bilo i suvišno, ali se ispostavilo da nije, jer mi je bukvalno prodao smeće. Posle toga sam mu poslao 3 poruke na koje mi nije odgovorio i samo ih pregledao, takođe se ni na pozive ne odaziva. Ojadio me je za 3000 dinara, što realno i nije velika cifra, ali meni kao studentu dosta znači. Krivo mi je što postoje ovakvi ljudi, koji će svoj obraz i ugled ukaljati za samo 3000 dinara, sa kojim danas ne možemo da kupimo ni osnovne namirnice. .. ZAOBILAZITE GA U ŠIROKOM LUKU! !! Iskreno se nadam da će mu posle ove treće negativne biti ugašen profil, da se ne bi dešavale slične stvari. Srdačan pozdrav Petar Nikolin

Kompjuteri | Desktop > Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pokvarenu tastaturu. Na pokusaj reklamacije bio bezobrazan i prekinuo vezu u sred razgovora. Klasican prevarant, zaobici u sirokom luku.

Industrijska oprema > Mašine | Tekstil i koža

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Losa ocena za clana koga treba izbegavati. Prodavao je sivacu masinu gde je napisao da je ispravna 100% ja sam masinu dobio sa polomljenim delom bez cunka sa motorom koji nije ispravan a lepo sam mu rekao da masinu kupujem samo zbog motora. Kad sam ga pozvao nije hteo da prica samo je rekao da je masina bila ispravna da zovem majstora i da zuri da pomogne komsiji na sta mi je spustio slusalicu. U svakom slucaju ne saradjivati sa doticnim da ne biste prosli kao i ja. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.