Daniel Mitrovic PR DENITECH

Kruševac

Član od: 27.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Kozmetika | Muškarci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pegla za bradu I kosu ne ogovara opisu i nema babrickog pakovanja kao što je opisano već običan karton i kesa sa lepljivom trakom omotano. Nema ni uputstva za korišćenje a kamoli kako je navedeno u oglasu "origalno- pakovanje".
Svi nasi paketi su zapakovani u karton, sundjer foliju i strec foliju kako bi bili zasticeni u transportu. Garantujem da proizvod izgleda potpuno isto kao na slici. Dogovor ispostovan 100% - poslato istog dana. Komunikacija - brza i tacna. Kupac je potvrdio da je proizvod ispravan i da lepo radi, a da mu je zamerka bila pakovanje i nedostatak uputstva. U razg. nakon primedbe sam predlozio: 1. da posalje proizvod nazad ukoliko nije zadovoljan sto je odbio jer je zadovoljan proizvodom 2. da mu naknadno posaljem uputsvo o mom trosku - takodje odbijeno 3. da mu vratim novac a da zadrzi proizvod - takodje, nije zeleo ni takvo resenje Izgleda da je jedini cilj bio da se ostavi negativna ocena.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kineska roba, ne radi preko aplikacije koju ste naveli u opisu. Ogranicene mogucnosti kamere.
Ja nisam ni naveo da se proizvodi u Nemačkoj. U opisu oglasa uopšte nije navedeno koju aplikaciju koristi, a to me niste ni pitali. Nakon prijema paketa se nismo culi. Moglo je sve da se reši i kamera zameni ako ima problema. Dečko je hteo skrivenom kamerom snima devojku ili suprugu. Negativna ocena od takvih ne vredi puno.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Štapovi za selfie

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Proizvod nije kvalitetan, kao što je navedeno u opisu, kineski štap koji ne može da se zategne kako bi stajao čvrsto i stabilno. Dve nogare zategnute, centralni šraf ne steže i treću nogaru. Sve u svemu nisam zadovoljna proizvodom.
Impulsivna reakcija gospodje koja nije znala da nogice stativa nece same da stoje, vec je potrebno zategnuti sraf koji ih drzi stabilnim. Sasvim sigurno je to bio problem, koji smo kasnije resili, a ona se sama izvinila i poslala email upravi KUPUJEMPRODAJEM da obrisu negativnu ocenu koju je dala impulsivnom reakcijom. Ovde bi trebalo da se ocenjuje saradnja sa clanovima a ne sam proizvod. Preko 2100 pozitivnih ocena daje jasnu sliku sa kime saradjujete!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.