daniel

Sokobanja

Član od: 01.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Neispravni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikome ne savetujem da sarađuje sa njim! Poslao sam mu uređaj, bez dinara, da uplati u tri rate, od aprila meseca, prestao je da se javlja. Kada sam zapretio da ga prijavim u policiju, javio se porukom, platiće kada dobije neku akontaciju, naravno, nikada se nije javio više! Obratite pažnju! Kada sam mu rekao da vrati uređaj, ako nema novca da plati, bez obzira što ga je koristio, on se vadio kako mu dete samo što nije zaplakalo kada je hteo da ga iznese iz sobe! ? Koje je to patetisanje i moralni gmizavac nemam reči. Žao mi je da se povlačim po sudovima za 60€ koliko mi je ostao dužan, ali, za nauk, ovakve ljude izbegavajte u širokom luku! SVE ŠTO VAM KAŽE, PRVO POMISLITE DA LAŽE, a onda mu tek uzmite novac, čak i tada PROVERITE! !! Sramota! !!
pozdrav,sve smo zavrsili,sve je ok,cak smo imali bolju komunikaciju nego pre

Audio > Pojačala

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pitao me covek da mi plati u 2 rate, rekoh nije problem, saradjivali smo jednom i pre, bilo sve ok. Platio pola unapred, poslao sam mu predmet, ali posle toga se nije javljao. dok uredno procita poruku koju mu posaljem preko sajta, na istu ne odgovara. Nisu neke pare ni u pitanju, ali je ispao nekorektan. Nije zeleo da se javi, ni da odgovori na poruke. Bez obzira sto ima dosta pozitivnih ocena, zaobidjite ga u sirokom luku. Daleko mu lepa kuca. Kad ljudi prodaju obraz za sitne pare, sta li ovakvi tek rade za ozbiljnije stvari.
pozdrav pojacalo je jos uvek u servisu,ima neki problem,zbog toga se ovako rasteglo,nisi trebao da mi dajes ovakvu ocenu,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.