Daniel

Zrenjanin

Član od: 02.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam neko ko olako daje negativne ocene ali moram nazalost jer ne vidim drugi nacin. . Prodao mi je neispravne predmete i ne zeli nazad da mi vrati novac.
Jako bezobrazno od nekok ko ima 700 pozitivnih ocena,nisam zaslužio negativnu ocenu iz razloga sto je svaka svarčica što sam mu prodao bila ispravna,Vladimir ili Milan nebitno je tražio novac nazad ali četri puta više nego sto smo se dogovorili. Kada sam tražio igrice nazad nije mi se javjao. Ja sam mu čak iz Zrenjanina Lično doneo u NoviSad u mom trošku. Tražiću da mi se povrati sve sto sam mu prodao, da mu vratim novac ili da se negativna ocena izbriše!

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek rekao da ce da posalje djojstik, ja cekao, slao mu poruke, zvao ga nije se javljao, da mi je bar poslao poruku ''ej ne mogu da ti posaljem'' pa da razumem, neodgovoran!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.