DAnijel Savic

Aleksinac

Član od: 11.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

pazario graficku karticu i nakon sto sam video da ima tri negativne ocene zbog nepreuzimanja dogovorili da uplati 1000 dinara a ostatak pouzecem, kartica spakovana, cekam celo popodne, naravno izgubim sigurnog kupca jer verujem da ce ovaj kupiti medjutim nakon svega se uopste ne javlja, obzirom da vec ima tri negativne ocene za slicne situacije predlazem administraciji da mu blokira nalog jer covek ocigledno zeza ljude, pored sveg posla koji imam ispostovao sam da spakujem robu i da po njegovoj zelji saljem postexpresom, u principu postexpres njemu odgovara jer kartica stoji 7 radnih dana u posti ako ne preuzme pa kad se vrati posiljaocu placa se postarina plus dodatna za povracaj paketa, ocena ne=gativna ko vrata jer covek ovo radi sa namerom da pricinjava ljudima materijalnu stetu
Bruka majstore na tvoju dušu bruka za sve pare za šta si mi ti dao ocenu kartica uopšte nije poslata. Nisi je ni poslao. Kako te nije sramota.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nema smisla vise cekati, Narucio graficku pa je nije preuzeo. Obrazlozenje iz postexpresa je - odbio da je primi jer je nije narucio. Sad im verujem mada je on rekao da to nije tacno. A skrenuo sam mu paznju i rece da ce je preuzeti iz poste i nije. Kad mi se posiljka vratila obecao je da ce uplatiti postarinu i cenu graficke na racun pa kad uplati da mu je posaljem i to traje vec dve desetak dana. Kao uplatio je ebankingom , ja nisam dobio nikakvu uplatu i siguran sam da necu jer nije uplatio. Dakle sve u svemu laze a zasto to bih voleo da znam. Ovo je iskljucivo upozorenje ljudima koji budu saradjivali sa ovim clanom i moj savet glasi : NE SALJITE MU NISTA DOK VAM NE UPLATI NOVAC.
Bruka i sramota za ovakve reci. Nisam stigao da pokupim proizvod koji je gospodin poslao. Pozva ga i izvestio o svemu. Pitao ga da mi ponovo da broj racuna a on nije hteo da mi da, verovatno iz neke glupe posasti. Sve u svemu nezasluzeno data losa ocena.

Kompjuteri | Desktop > Zvučne kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor, odugovlacio , i samo mi napravio troskove slanja i povracaja predmeta prodaje! !

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

totalno nekorektan lik! !! nije preuzeo posiljku, vozio me nekoliko dana! !! naravno morao sam da platim postarinu u oba pravca! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.