Danijel super cene

Beograd

Član od: 07.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me zavrnuo za lap top koji sam platio po dogovoru, lap top je imao neki problem, zabagovao je, imao je sliku al nije hteo da udje ni na jednu ikonu ja sam rekao da cu ga kupiti sa tim problemom, tako je i bilo, to sam resio, a prodavac je rekao da je sve ostalo ok, radio mi je par dana i posle nekog vremena nije imao sliku al se palio, odneo sam ga u servis i posle dijagnostike oni su bili sokirani jer je lap top osposobljen da radi par dana, posto sam ja laik oko toga i ne mogu bas najbolje da objasnim, uglavnom nesto je budzeno i lemljeno da je skroz upropasten i da se popravka ne isplati, kontaktirao sam prodavca al nije hteo da mi se javi i kasnije je ugasio telefon, hteo sam da se konsultujem sa njim ali bezuspesno, ocigledno je znao sta je i smatram da je on i izvrsio onu budzevinu na lap topu iiskroz ga upropastio, ne znam sta bih rekao o ovome clanu koji nema ni ime na profilu , pozivam ga da se javi i da kao covek isprica svoju stranu price ako je i uopste ima
Gnusna laz! Kao prvo uzeli ste laptop u neispravnom stanu koji kosta 200eura za 100eura. Lepo vam je receno da laptop nije za vas,a da zaboravili ste da napomenete da ste laptop uzeli na sopstvenu odgovornost i da ste kupili laptop kada ga je pogledao vas majstor! Kao kada uplatite loto,ako dobijete pare super vi ste najpametniji,a ako nedobijete nista vratite tiket u lutriju da vam vrate pare!A da to sto ste dobili i torbu koja uopste nije isla uz laptop,a kosta 3000dinara nema veze. Sramota! Sram vas bilo i neka vam je na cast ova negativna ocena koju sam ja trebao da dam vama za nekulturu i bezobrazno ponasanje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.