Danijel Veverica

Alibunar

Član od: 05.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam telefon, platio postarinu i covek nije preuzeo paket, pa sam opet morao da platim postarinu. Izbegavati saradnju sa ovim clanom u sirokom luku da ne bi bacali pare kao ja!
Sad sam tek video tvoj komentar. Ti da si platio postarinu ne bi trazili i meni ovde otkup paketa prijatelju. Ne naplacuje se postarina i posiljaocu i primaocu. Koliko ja znam, a to znaju svi! Tako da nemoj da dajes lazne komentare, nego lepo kazi da si hteo da mi uvalis da ja platim postarinu jer kad vec stigne ovde telefon necu ga ja vracati za 200 dinara postarine. Dogovor je bio dogovor. A to je da ti platis postarinu koju nisi platio. Ti nisi ispostovao dogovor. Nek se javi jedan samo koji je primio paket a da su platile postarinu obe strane, i posiljalac i primalac i ja ti uplacujem odmah sve pare koje sam onda trebao da platim za telefon, a to je 7000 okruglo bez postarine. i ne treba mi ni telefon ni nista zauzvrat, meni u ppsti traze 7.200, reko sta je tih 200? Otkup paketa. Tako da ne znam ko je ovde u pravu a ko ne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.