Danijel

Vršac

Član od: 04.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac poručio proizvod i nije preuzeo, posle dogovora da nadoknadi troškove na koje je pristao, smatram da je period od 7-8meseci dovoljan bio da uplati i nadoknadi trošak dve poštarine, tako da sledi negativna ocena. Neozbiljan i nesiguran član, saradnja nije preproručljiva ako mu nešto šaljete prvo plaćanje pa onda slanje.
Nisam preuzeo masku zato što sam telefon prodao dok si mi ti poslao masku,nisi poslao masku odma nego posle par dana jer si navodno bio u gužvi,ti meni nisi poslao masku na vreme tako da nisam ni računao da stiže.ja te nisam prevario samo nisam stigao da ti uplatim kredit jer nisam bio tu,ti mi daješ negativnu ocenu što ti nisam uplatio 600 dinara kredita. Hvala,meni ne zavisi život od ovoga i neću ti uplatiti zato što si poslao dan kasnije a ne kako smo se dogovorili,kupac koji nije zadovoljan uslugom nije dužan da plati...hvala za ocenu

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju je grafička kartica, kada sam je probao vidi se d. a ne valja. Prodavac se složio da vratim ali je ne preuzima. I tako još jednom.
Meni grafičku karticu nikada niste poslali na kućnu adresu iako sam vam dao adresu i broj telefona,prvi put je paket zagubljen tako da nije došao, drugi put niste dali moje podatke i nije mi opet stigao paket!kada sam pitao zbog čega niste poslali grafičku na adresu i broj koji sam vam dao vi meni niste odgovorili,meni grafička nikada nije ni stigla na adresu i nije istina da nisam hteo da je podignem,nego me gospodin izveštava da odem do pošte...opet sam pitao zašto nije slao na podatke koje sam mu dao a on ne odgovara,rekao sam mu da ću paket podići čim me izveste iz pošte
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.