Danijel

Valjevo

Član od: 12.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dat tel u oglasima da je maticna ploca ispravna culi smo se i dogovorili da posalje Ja sam preuzeo tel platio njemu 4500 dinara i jos postarinu 400 din. Najgore od svega sto sam dao skoro zadnje pare za tel i sad sam ostao bez para i telefona. Doticni me ubedjuje i laze da stavim tel pola sata na punjac da ce da proradi. Zovem ga pravi se lud ubedjuje me nesto sto nije realno Zato molim adrministratore za negativnu ocenu a i molim administratora da mu se blokira nalog dok mi ne vrati moj novac sto sam mu posteno dao za nesto sto nije ispravno. Molim administratira kad mi vrati moj novac da mu se odblokira nalog. I ovakvim vlanovima nije mesto ovde. Moja negativna i savet da se izbegavaju ovakvi clanovi. Tel je trebao prvo sve da proveri pa da daje u oglas a ne ovako na slepo. Molim administratora za dodelu negativne ocene i za blokiranje naloga dok me ne ispostuje.
Sto se tice ove negativne imam samo ovo da izjavim ja sam coveku poslao ispravan telefon proveren pre slanja nije ga podizao 5 dana iz poste i 5 dan ga je podigao kao nema vremena da ga proba pa posle 3 sata zove kaze neradi druze za 3 sata si mogao ne da ga otvoris nego da mu izvadis i poslednji deo pa da ga zatvoris i posle muva mene jel kaze to su mu poslednje pare pa nema vise pa bi ih hteo nazad a on meni pokvaren tel sa njegovom plocom jel mu je zatrebalo , pritom se telefon prodavao za delove jel je pukao ekran , toliko od mene znaci molim kp administratore da uklone ovu kp negativnu ocenu koja pravi mrlju medju mnogobrojnim zadovoljnim kp korisnicima i da ovog clana sto pre udalje sa svog sajta na ovaj ili onaj nacin hvala i lep Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.