Danijel

Negotin

Član od: 19.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mj je telefon solidno stanje nemogu da gresim dusu a pisalo je EXTRA 10/10 on nezna sta je to pa je zago napisao, punjac nije poslao otkupnina je trebala da bude 9000din a on je znao da napise 9300 ja sam tog dana imao dve posiljke pa nisam odmah primetio inace nebih primio paket, posla punjac sutradan ali nije platio postarinu naravno BEZITE DALJE OD NJEGA GARANTUJEM VAM DA NIJE ZA SARADNJU na telefon se nejavlja naravno kako to ide posle toga
E ovako, posto se doticni,nazovimo ga ,,Gospodin" sluzi lazima, sada cu ja napisati istinu. Poslao sam mu telefon bez ikakvih ogrobotina ili ostecenja, i to mogu isto tako da kazem i da ne gresim dusu. Cena je glasila 9000RSD, sa postarinom to iznosi 9300RSD. Kada mu je stigao, pozvao me je telefonom i ja sam se javio, rekao je da se pojavila bela ctra na ekranu ali da on funkcionise normalno. Tog istog dana sam mu poslao punjac i sa punjacem 2000RSD, sto doticni ,,Gospodin" nije spomenuo, zbog osecaja krivice da bi ucestvovao u popravljanju tog istog telefona. Kada mu je stigao punjac, pozvao me je jer je morao da plati 270RSD postarine. Nakon svega toga doticni ,,Gospodin" mi je uputio pretecu poruku sa ucenom, citiracu je :,, Ako mi sutra do 12h ne uplatis 400RSD kredita, dacu ti negativnu ocenu". Ja sam prosto ganut ovakvim gestom. Jako mi je zao sto je neko spreman da promeni svoje misljenje zarad 400RSD, i da toliko i vredi. Ja ne mogu nikome da zabranim da ne kupuje od ovog ,,Gospodina", ali mogu samo reci da ako bilo ko dodje u situaciju slicnu mojoj, bolje robu uzme nazad i nema ikakvih posla sa losim ljudima. Jedno je biti ne kulturan i ne obrazovan, a drugo biti lazov.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.