Danijel

Novi Sad

Član od: 12.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, ova ocena ide jer prodavac nije ispostovao dogovor i prestao da se javlja na telefon nakon sto mi je poslao izubijane felne na kojima fale parcici. Dogovo jr bio da mu ih vratim, ali je trazio da ja snosim troskove transporta za njegove izubijane felne Kontaktirao sam ga i rekao mu da mi vrati iznos koji sam ja platio, a ako mu ni to ne odgovara, da uplati smesnu cenu da odradim ove odvaljene parcice na felnama. On je nakon nekog vremena pristao na obe opcije terajuci me da biram, na kraju je zahtevao da ih vratim, on ce zakazati kurira da smanji svoje troskove dostave. Nakon nekog vremena mi stize sms od njega DA NEMA NI vracanja ni refundiranja jer oseca da nije kriv, i da ocenim slobodno negativno i da cu dobiti nazad ocenu. Zalosno je sto smo ovo ljudski mogli da resimo, poslao sam mu jos jedan sms gde ga pitam, zar se nismo vec dogovorili, kakva negativna ocena, nisam dobio odgovor. Dva puta sam ga kontaktirao da resimo, ne javlja se na telefon. Ne preporucujem saradnju, svakako nekad ispadne neki problem koji treba obe strane da rese, i da budemo svi zadovoljni, ovaj lik gleda samo svoj interes, bukvalno uvalis nekom felne odvaljene od zivota u to je to, nema vise javljanja. E druze, ne radi se to tako, pricas mi o svojih 120 ocena i o postenju, eto toliko o tome. Saljem andministratorima slike felni, slike razgovora, sms-a i svega sto treba.
Besraman covek. Pod 1. Prvi put kad si zvao danas u 09:26 sam bio na drugoj liniji kao sto svaki telefon to signalizira (video si da sa drugim pricam) Pod 2. Sledeci tvoj poziv u 10:37 sa broja 0611550005 je bio primljen , tako da o tome ne javljam se ... Dzabe se trudis da dokazes nesto sto nisi. Kao prvo tvoj kolega pod imenom Agrobert je prvi poslao poruku na moj oglas felne sa gumama za bmw od 250e je pitao jel moze za 200e da skinem te gume koje su svakako losije ja sam pristao. Posle se ti javljas kao neki njegov drug (gde mi pišeš da su felne za sredjivanje i da bih to svakako uradio) pa nudis jos manji iznos (a to je da jos ja platim postarinu) u 200e znaci mene dodje -2310din..=180e... Znaci pored vec napravljenog dogovora sa tvojim kolegom ja i na te ucene pristajem. Kad su stigle izcudjavas se kako kakve su , a video si slike i imaju dokazi gde pises da bih ih farbao jos pre slanja i jos posle na tel svakako govoris da bi to u drugu boju (a fabricke srebrne su bile) bilo je dosta slika na internetu ... I to svaka lepo i bistro. U redu nije problem. Ja da sam magarac od juce ti se ne bi javljao. A ovde pises neke ne buloze da se ja nevaljam. Ne korektnosti nema kraja... Iznudjuje sad 60e za sredjivanje pa lomi na pola a to je 30e kad vidi da se ja javljam uredno na tel i dokazujem svoju saradnju koja je max korektna. Koliko si ponudio toliko si dao, nisam ni cent jedan dobio vise. Kad je vec dotle doslo pa plati sad ti postarinu, sta sam ja i sto bi ja dva put za neciji hir??? Nemoj da mi sabotiras moje iskrene ocene koje nisu 120, vec 141 i sigurno vrednina od svake tvoje, koliko sam te ja mogao upoznati. Da, ne brini postoji administrator koje ce skinuti blokadu koji su besramno brze bolje stavio pa ces dobiti negativnu budi siguran.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.