Danijela Danikom PC

Kruševac

Član od: 14.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

NAJNEGATIVIJA MOGUCA OCENA, bukvalno bacenih 130e u vetar. Prvo mi je poslala lap top za 95e , koji ni najmanje nije odgovarao opisu sa oglasa, imao je rupu na poklopcu od ostrog predmeta pri cemu je probusen bio i displej. Onda smo dogovorili da joj dodam jos 20e i platim sve troskove postarine i vratim nazad, da bi dobio isti takav otpad, koji kao radi, a nije navedeno da je na lap topu istrgnut konektor za senzor preklapanja, indikator baterije, i da lap top uopste ne puni bateriju, (a pisalo je da drzi 5 sati), jer mu je kontroler za punjenje neispravan, i istrgnuto ko zna koliko otpotnika sa ploce, fizicka ostecenja, bukvalno cim se skine sa punjaca ugasi se. `Takodje nije navedeno da displej lap topa ima fleku po sredini i na beloj i crnoj pozadini, pola srafova nema , pola nesto bzvz, kuciste sa svake strane krivo, ali slikano tako da se ne primeti nista, tako da ne zelim vise da ulazim u raspravu, jer sa ovim clanom nema dogovora, sve sam dokumentovao fotografijama i resen sam da podnesem prijavu za ovakvu situaciju! Saradnja samo na licni rizik!
kupio neispravan laptop sa naznakom neispravno/osteceno,na slikama se jasno videlo ostecenje na poklopcu ekrana,nije pitao za detalje,osim da li je prolivano nesto po tastaturi na sta sam odgovorila da nije,kupio je u zurbi cim je oglas izbacen ,verovatno nije ni pregledao slike,razumela sam da ga kupuje zbog tastature i da mu je samo to bitno kako za nista drugo nije ni pitao,reklamacija mu je ipak uvazena i zamenjen mu je za drugi isto neispravan laptop sa manama,baterija tog laptopa je testirana na drugom i drzi 5 sati za otpornike i ostale stvari sa maticne ne znam nisam majstor i ne cackam ih zato su se i prodavali kao neispravni a gospodin bi macbook i7 iz 2012. ispravan za 95e..

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ploca koju sam kupio bila je neispravna. Vratio sam je nazad , vratice kao novac. Nije vratio novac, vec pokvarenu plocu. Najgora saradnja ikada.
Receno je kupcu da ce mu biti vracen novac,u medjuvremenu svekar je doziveo infarkt tako da smo svi bili u frci i zapostavili kupca na par dana ali sada posle ove negativne mu sigurno nece biti vracen novac jer nije ni zvao niti potsetio vec samo ocenio...u redu je ako mu je to zadovoljstvo neka mu bude.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVATI poslovanje sa ovakvim osobama. U petak se culi dogovorili da mi posalju kompjuter, poslao im adresi i ostao je dogovor da ga posalju u ponedeljak ujutru. U ponedeljak zovem da proverim da li su poslali oni kazu da su ga u medjuvremenu prodali. Krajnje ne korektno i ne odgovorno.
Ocena je data iz revolta,doticni gospodin nije ostecen novcano,nista mu nije poslato,nista nije platio,a samo zato sto mu nisam prodala racunar za 150e kako je nudio vec sam prodala po ceni koja je stavljena na sajtu od 170e drugom kupcu je moje pravo jer niko me ne moze primorati da dajem robu ispod cene tako sto ce mi dati negativnu.Smatram da ce administratori ovog sajta reagovati i ukloniti sa sajta ovakve clanove koji se bave ucenama i ocenjuju postene clanove iz osvete.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

- maticna ploca ima tri naduvena i dva zardjala kondenzatora - kompjuter ne prihvata dve Ati grafike, iako prodavac tvrdi da je u njemu radila bas Ati grafika. upali se, ali ne daje sliku -prodavac ne zeli da uvazi reklamaciju, iako sam ponudio da potpuno preuzmem troskove slanja. citiram "necu da ti popustim pa da je 5e u pitanju"
ovo nije tacno,poslate su sve 100% ispravne komponente,racunar je na sebi imao widows i radio extra,kupac je trazio da mu spustim cenu tako sto bih izvadila hard i grafiku iz njega na sta sam pristala.Kada je dobio komponente neznam sta je bio problem,da li su njegove grafike neispravne ili nisu kompitabilne sa brend plocom ,sve u svemu reklamacija mu je bila uvazena,receno mu je da vrati kompjuter nazad,ako ne radi kao sto on tvrdi,vratila bih mu novac ili bih resila problem ako uopste i ima problema sa plocom.I tacno je da je moj suprug izjavio da nece da mu popusti ni da je 5e u pitanju zato sto smo mi sigurni u nasu ispravnost i u komponente koje smo poslali jer radimo to profesionalno i zasto bi vracali 30e za nesto sto sigurno radi.Kupac je reklamirao da mu ploca pisti kad izvadi grafiku a ploca na sebi nema integrisanu,mislim smesno,sve je jasno iz njegovih reci koliko je on strucan za racunare,cak i ja zena bolje poznajem teoriju od njega.Tvrdim da je racunar ISPRAVAN i stojim iza toga,i opet kazem neka vrati racunar i ako ustanovim da ne radi vraticu mu 30e nije problem nikakav ali necu da me ne strucne licnosti prave budalom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.