Danijela Petrović

Beograd

Član od: 24.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije u stamju u kojem je doticna navela! Poslala mi telefon koji ima duhove po ekranu, koje nije primetila, a vide se iz aviona na beloj pozadini, na kraju mi kaze sto nisi gledao slike, a navela perfektno stanje telefona. Moja preporuka svima samo licna kupovina nikako slanje zbog ovakvih kupaca!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mobilni telefon ne odgovara stanju opisanom u oglasu tj. postoji nedostatak informacija. Naime član je oglasio telefon sa neispravnim ekranom, međutim ono što je izostavio da napiše u opisu oglasa jeste da je telefon bio izložbeni model, odnosno nema mrežu i ne prima kartice. Čak i na samim leđima telefona piše da je izložbeni model ali se na fotografijama u oglasu to naravno ne vidi. .. Nakon predočenog propusta prodavcu sam prodavac ne odgovara na poruke čime jasno stavlja do znanja da ne želi da prihvati uređaj nazad. Jasno upozorenje budućim kupcima a to je da na poručene artikle od ovog člana ne dobijaju reklamaciju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.