Danijela

Bujanovac

Član od: 21.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREUZIMA POSILJKE - VRACA I BEZ RAZLOGA i LJUDIMA STVARA PROBLEME molio me da mu posaljem , predjem preko negativnih koje je imao - mozda je nesporazum iz proslosti . ali moja greska .
Ja i ona imamo nerascisceni odnos lepo navela iz proslosti kada mi je poslala slavinu za lavabo koju je nabavila na otpad a meni je ugurala za 600 rs. Da problem bude jos gori ulozim jos 300 rs smatrajuci da ce da proradi i 400 rs post ekpres tako da me je doticna gospodja prevarila za 1300 rs. Gospodju ja pozovem i lepo joj obrazlozim sta je u pitanju na koju ona prekida poziv i vise se nejavlja,onda sam ja narucio dve stvari ( nije znala za ovaj nalog ) i normalno nisam ni pogledao a kamoli preuzeo...i tako cu da nastavim i dalje sve dok mi nevrati mojih 1300 rs.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovor je bio da telefon kada stigne sa servisa bude poslat liku za 7000 dinara, povodom toga ja sam obrisao oglas jer je sve bilo dogovoreno, posle 3 dana kada je stigo telefon a u tom roku nista ne javljaju ako su se predomislili, nalazim se da se pogleda telefon receno je da je sve okej ali u fazonu da ne odgovara cena i na kraju nije ni uzet telefon. ne preporucujem nikakvu saradnju sto se mene tice samo gubljenje vremena.
Ovaj momak sto je napisao slazem se u potpunosti samo je jedno predvideo slike koje je postavio neodgovaraju telefonu koji sam drzao u ruke.jer telefon koji sam drzao u ruke je ostecen displej i namerno mi zakazao sastanak u mraku,kao da kupujem macku u djaku a telefon koji prodaje jeste kao nov..evo link.. https://www.kupujemprodajem.com/galaxy-s6-36286754-oglas.htm?filter_id=

Alati i oruđa > Motorne testere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam testeru predmet odbija da preuzme, izbegavati ovakve ljude.
Da da namerno sam narucio testeru jer je momak pre toga poslao svecice za forda dve i dve razlicite a dogovor je cetiri iste...na moje poruke i zvanja na broj koji se nejavlja uopste ali jednom nahvatao ga sa drugim brojem javio se i obecao da je pogresio i poslace odgovarajuce... od tog vremena je proslo 15 dana,momak se nijednom vise nije javio a trguje i dalje na kp jednostavno moje dve svecice je zanemario,jer druge dve nije ni imao,kada sam video šta je u pitanje,vratio sam mu istom merom...narucio sam testeru ali nije znao za koga je zato je poslao i vratila se isto njemu.. robert druze treba prvo da imas obraz i postenje jer kako sadis tako ces i da zanjes..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.