Danijela

Niš

Član od: 10.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio sam radilicu za tomos huswarnu a dobio za drugi tip motorke kad sam mu pisao da ne odgovara procitao i blokirao me znaci cuvajte se ocena dupla nula
Za Tomos Husqvarnu H61 postoje dva tipa radilica, stari i novi tip. Ja sam postavio radilicu novi tip, kao sto stoji u oglasu. Covek me kontaktirao telefonom i porucio ovu radilicu koju sam postavio, bez pitanja da li je to ta koja mu treba. Pozvao sam ga telefonom pre slanja da bih bio siguran da mu slucajno ne treba za stari tip, koju nemam na stanju i tokom razgovora smo veoma lako zakljucili da bas ta, koju ja prodajem, njemu odgovara . Posle osam dana mi salje poruku na KP da radilica nije odgovarajuca za njegovu testeru, ja sam bio zbunjen jer smo zajedno dosli do zakljucka da je to ta koja mu treba. Iz njegovog komentara jedino je tacno da sam ga blokirao. Ne znam zasto opis nije tacan, zasto komunikacija nije protekla dobro i zasto nisam ispostovao dogovor, po njegovom rasudjivanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.