Danijella

Ruma

Član od: 14.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Ogledala

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neodgovorno ponašanje, jednostavno je prekinula svaku komunikaciju i nije ispoštovala ništa od dogovorenog i plus mi napravila troškove jer sam kupio materijal za njeno naručeno ogledalo
A vi mene pre toga izvredjali najstrasnije jer se nisam javila na telefon. Ne znate ni sto se nisam javila ni da li se desilo nesto. Strasno.

Obuća | Ženska > Sandale

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je jako neozbiljan, posiljku nije preuzela i pored toga sto me je kostala novca za postarinu nije se udostojila da se javi na telefon. Poruke na viberu procitala ali nije odgovorila. Moj savet ne saradjujte sa ovim clanom jer ako se bruka za 1300 dinara nije vredna saradnje. Prodavac
Nemojte lupetati gluposti. Ja sam rekla da cu duolu postarinu platiti. I zvala si me na tel i rekla sam da cu uplatiti ali ne mogu danas. Tako da nemojte ocenjivati glupostima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.