Danilo Obradovic

Inđija

Član od: 09.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je tvrdio da grafika nikad nije popravljana. Na poledjini je bila nalepnica koja je bila "zuckasta" sto se obicno desi kad "majstori" popravljaju, na ponovno pitanje dal je popravljana on je tvrdio da nije. Mislio sam da je to toga doslo od pregrevanja. Grafika stigla, nalepnica bila skinuta, prvi znak da nesto nije u redu. Posle skidanja kulera nadjeni vidljivi tragovi fluxa ili ti paste za lemljnje. Hteo sam da vratim grafiku ali momak nece da mu ja saljem nego na noge da mu donesem, u tom slucaju je i on mogao doneti a ne slati kurirom. Krajnje neozbiljno.
Gospodinu je objasnjeno da nisam prvi vlasnik i da ja licno nisam nista popravljao . On je to shvatio kao da sam rekao ''Nikad nije popravljano'' . Negativna ocena nema veze sa pamecu.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan je prvo narucio da mu se posalje, ja mu poslao, sad nece da je preuzme, jos vredja CLAN ZA IZBEGAVANJE>>>
Dobio covek dan pred slanje, tacnije u Nedelju , da odustajem od kupovine. I pored toga je ipak poslao paket, koji ocigledno hoce na silu da proda jel ne moze drugacije uz to preteci negativnom ocenom. Nema nikakvih osnova za negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.