Danko

Grocka

Član od: 17.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Konektori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Klijent je poručio pogrešne (veće) količine hilzni. Naš predlog je bio da prihvati paket, uzme količine koje su mu potrebne, višak nam vrati, a da mu mi vratimo razliku u novcu. Međutim, on je odbio prijem paketa koji se vratio i za koji smo mi platili duplu poštarinu. Pored toga, insistirao je da mu pošaljemo novi paket istog dana sa količinama koje su mu potrebne.
Dotićni, iz electronic.centar jednostabno NE GOVORI ISTINU -ni tad ni sad! Da sam znao da "FIRMA" može da ima toliko negativnih ocena ocena, ne bi mi ni palo napamet da išta kupujem od njih, toliko od mene, HVALA. LOL :) A ako hoćete da se i vi smejete, kao i poštar i svi moji prijatelji onda pročitajte i nastavak ove HUMORESKE... Naručio sam 7 (SEDAM) artikala UKUPNA cena =531din, a dobio paket koji je sa poštarinom OTKUP BIO VIŠE od =3000din, VRLO ćudnovato! Dotični je SABRAO REDNE brojeve artikala, "ko KONOBAR br CIPELA " :) 1. 50din 2. 50din 3. 50din 4. 43din 5. 48din 6. 120din 7 . 170din=531 i pomnožio sa cenom i tako ispada više od 3000 din :) :) :) Za sve ima prvi put :) :) LOL :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.