Dara

Žitorađa

Član od: 15.02.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Setovi za igru

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket nije poslat iako je kroz komunikaciju porukama i telefonom receno da je paket poslat, kurirska sluzba nema paket u magacinu.

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostavan dogovoren rok za slanje trenerka ne odgovara opisu (crna trenerka ima beli rub) Ne javlja se na telefon i kad smo trazili da vratimo prekinula svaku komunikaciju

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike koje sam poručio nikada nisu stigle. Prvo su patike navodno vraćene pošiljaocu zbog pogrešno upisane adrese od strane kurira. Opet je navodno poslat paket. Gospodja nije znala da mi kaže koji je broj pošiljke, pošto kaže da revers nikada ne uzima. Zvao sam BEX da bi po mojim podacima našli gde je pošiljka, medjutim rekli su mi da nikakva pošiljka ne postoji na moje ime u sistemu. Rekla je da će zvati Bex da proveri u čemu je reč i nikada se nije javila. Zvao sam je posle par dana, ne javlja se na telefon. Kao neko ko se i sam bavi online prodajom, veoma sam iznenadjen ovakvim neprofesionalnim pristupom. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Isporucene patike u drugoj boji nekih detalja nego sa slike. Kad sam se pozalio i poslao sliku kao dokaz, gospodja je rekla da cemo resiti i da me uskoro zove. Nije me zvala pa sam ja zvao na sta sam dobio odgovor da je to boja samo na slici zbog prelamanja svetlosti. Po meni je to vredjanje inteligencije. I kao slag na tortu, blokirala me je na KP kako ne bi mogao da dam losu ocenu. Srecom administracija KP mi je izasla u susret i dozvolila mi da dam negativan komentar. Pazite od koga porucujete !
Ovo je stvarno sramota kakvih ljudi ima na kp, trazio patike kao na slici dobio takve i posle mu nije ista boja na djonu, mislim stvarno nema smisla. Niti sam kog blokirala niti bilo sta!!! Sramota
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.