DARE

Novi Bečej

Član od: 22.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam šta reći! Dogovor da mašinu pošalje nije ispoštovan i ako sam imao razumevanja da ga sačekam jer ima problema. Pokušao da putem poruka stupim u kontakt, bezuspešno. Na kraju obrisao oglas bez izvinjenja i bez javljanja. Prodavac koga treba ga izbegavati!
Naj jednostavnije sam odustao od prodaje ove masine I obrisao oglas! I sada dobih negativnu ocenu od ovog lika..

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako ovo je prvi put u 2.5god da imam iskustva sa ovakvom konstrukcijom licnosti u pitanju je bila zamena robe za hard disk 300gb uz doplatu od 1000 din i mojim prevozom u oba smera koji me je kostao 500din znaci ukupno 1500din plus odredjena roba dodata u zameni u vrednosti 1000din sve ukupno moja steta 2500din, sve je islo ok i normalno u komunikaciji posle naravno kako to vec ide kod takvih tipova nema odgovora i ko zna kakav ce da bude posle u demantu verovatno nije kriv, nije znao ali dobro to tako ide, hard disk je mrtav i neupotrebljiv, covek je sve vreme znao sta prodaje sto me cudi s obzirom na 25pozitivnih ocena koje ima u oglasima ali sto kaze nas narod za sve postoji prvi put eto covek je zaradio 1000dinara uspesno moje je da objavim ovde a Drugu Darku. .. srecno trosenje tih 1000 'posteno'zaradjenih dinara
doslo je do velikog nesporazuma,nisam imao vremena da se javim coveku,poslao sam u zamenu drugi hard i sada je sve ok! nadam se :D I NISAM ZNAO DA JE HARD NEISPRAVAN!

Elektronika i komponente > Kondenzatori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

totalno nekorektan kupac poslao sam mu predmet koji nije platio po dogovoru pre slanja a platio sam i postarinu a kad je preuzeo toboze neodgovara i vise se nejavlja. odbija komnikaciju niti je vratio pruzeti predmet
NISTA OD OVOGA NIJE ISTINA!!! jedino da covek nije poslao otpornik kakav treba LEPO MU JE PISALO U OGLASU 6800uf 35v! a on je poslao 680mf 250v, i ja sam lepo poslao poruku da predmet neodgovara i cekao vise od nedelju dana i nikako da se covek javi da mu vratim predmet i sada sam dobio negativnu zbog gluposti!!!!!!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.