Darinka

Beograd | Novi Bg.

Član od: 04.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Na slikama iz oglasa je prikazan katalog proizvoda iz IKEA-e, ali je poslato bez delova koji se vide u katalogu kao sto: 1. Srafovi 2. Drzac za sto Prakticno sam dobio neupotreblive dve sipke i jednu policu (to je sve). Nicim nije naglaseno da je proizvod nekompletan. Na predlog da vratim proizvod, prodavac kaze da nije kriv sto ja ne znam da motniram.
Poslat je nov ikea proizvod, kako je kupljen, komunikacija s moje strane je bila korektna, čak sam predložila da mu kupim šrafove, sve do uvredljivih poruka od kupca, nakon kojih vise nemam sta da komentarišem... Sve dokaze sam poslala kp timu! I slike s oglasa koji dokazuju da je sve transparentno i korektno s moje strane

Oprema za poslovanje > Potrošna roba i materijali

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neodgovorno. Ne ulazim da li je ambalaža već bila oštećena pre slanja ili se oštetila u toku slanja jer nije bilo uopšte upakovano/zaštićeno već samo stavljeno u kesu od PostExpressa. Svakako kada sam obavestio prodavca o stanju predmeta - nije našao/la za shodno niti da se izvini.
ja sam vam izvinjenje i predlog resavanja poslala na viber...verovatno niste procitali...30. januara...imam jos uvek poruku kao dokaz

Oprema za poslovanje > Trgovina | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ni slučajno ne odgovara opsisu iz oglasa gde piše da je 6 vešalica potpuno novo! vešalice su oštećene i vidno sa tragovima korozije! Da ne govorim da je cena preskupa. .. Ne poslujte sa ovom osobom zbog ovakvih njenih karakteristika!
za 8 godina kako se bavim online prodajom nisam imala ni jednog nezadovoljnog kupca. Pri prvoj komunikaciji sa clanom, sam mu izasla u susret oko slanja. Clanu nakon kupovine smeta previsoka cena, a niko ga nije prisiljavao na kupovinu. Kose drzace vesalica koje sam prodavala su 100% novi (kupljeni su za moj butik, ali sam 8 komada farbala u belo zbog svojih potreba, a ostalih 6 NOVIH stavila u kesu i postavila ih za prodaju). ta kesa mi je stajala u stanu. Da su nove dokazuje i deo na drzacu koji inace naleze na neku sipku ili sl. koji je naravno netaknut. pored tih 6 novih sam prodavala 2 ofarbane u belo (koje su naznacene u opisu kao takve) koje su mi bile visak za moj butik. ne znam o kakvim ostecenjima, koroziji prica clan. Smatram da sam ocenjena neosnovano, da sam ocenom obelezena kao prevarant, a za sve ove godine se trudim da ispostujem kupce i da budem max korektna, i da na kraju kupac bude zadovoljan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.