Darko 0612320191

Beograd | Rakovica

Član od: 10.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Kontroleri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prekidač je defektan nije se ni jednom konektovao na mrežu pa je prestao da daje znake života. Prodavac ni na jedno pitanje ne odgovara otkad je defekt u pitanju, pre je komunikacija bila ok. Znam da ne kupujem u prodavnici, ali da ni jednog odgovora, nekoliko puta sam probao uvek preko KP. Ja se opeko sa njim pa svako nek vidi za sebe.
prekidac nije defektan nego jednostavno nemozete na njega postaviti uredjaj jaci od 3500w to stoji i u opisu proizvoda , tacno je neodgovaram jer je gospodin uporan da nadjemo neko resenje , kakvo resenje zeli kada sprzi uredjaj , ja nemogu da zamenim niti da vratim novac za ovako nesto , uredjaji su svi novi u kutiji i ukoliko dodje neispravan zamena i povracaj novca nije problem al ukoliko zapalite uredjaj onda nesto nije uredu sa tim kako povezujete ili sa vama , toliko

Građevinarstvo > Grejanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao termostat koji ne radi, sad se ne javlja i nece da vrati novac
Kako to neradi termostat ako na displeju sve vrednosti prikazuje ? šta je tu neispravno osim što se temperature rf prijemnika odnosno bežicnog termostata ne poklapaju , neverujem da je povezano kako treba , i neznam kada smo pricali o povracaju novca ? Možda ste mislili da uredjaj koji koristite i upotrebili ga neko vreme možete vratiti kad hocete a ja vama novac .

Fitnes i vežbanje > Oprema za fitnes i aerobik

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja sam neko ko dugo vremena koristim kupujem prodajem kao mesto na kome sam kupio mnoge stvari. Moram priznati, da do sada, nisam se sreo sa vecom neprofesionalnoscu prodavca! Prvo, opis je vrlo netacan, i na moju molbu da zamenim sat, jer sat nije onakav kao sto pise u opisu, receno mi je da je to nemoguce, iako, to bi moralo da se uradi! Drugo, umesto zamene, dobio sam ponudu da jednog momenta doplatim, i dobijem adekvatan sat. Pristao sam i na to, ali od tog momenta, na moje pozive i slanja sms poruka, ne dobijam nikakve odgovor! Generalno losa komunikacija i netacan opis onoga sto se prodaje (sata).
Kao prvo kad vec pricamo o neistinama on ne koristi dugo ovaj sajt nego ja i ne insistiram da me ocene inace bih imao vise pozitivnih za razliku od njegove jedne jedine , drugo profesionalizam je to da sam se ja vec javio njemu da resimo problem sto gledam da svakom izadjem u susret , naravno opis je tacan i stuji u ambalazi narukvice , cak je clan priznao da je sve ok u mirovnom stanju naruvice sve odlicno pokazuje , ovde negativna ide meni jer on smatra da u fazi trcanja ona ne pokazuje kako treba , prvo narukvica za 2000 din nije profiosionalna a drugo u mojim ocenama imate bar 50 kom prodatih i zadovoljnih kupaca , punudio sam zamenu al nismo nasli zajednicki jezik.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. predmet ne odgovara opisu predmet je neispravan 2. komunikacija posle isporuke predmeta ne javlja se na telefon3. kakav je to dogovor kada je neispravan predmet i neće da se dogovorimo šta dalje oko povraćaja predmeta
1 . Jasno stoji u oglasu da lcd probati pre lepljenja ili postavke , izuzetno vodim racuna da su testirani pre slanja , ostetio je ekran ili jednostavno pogresio model , al sa covekom je jako losa komunikacija inace bi smo resili na normalan nacin

Automobili | Oprema > Auto-alarmi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Isporučen uređaj koji radi u nekim funkcijama ali je već bio korišćen/prijavljen na fabrički server za praćenje vozila pa je time neupotreblljiv, nemoguće ga je registrovati. Prodavac nema drugi uređaj i ne želi da vrati novac. Nikako ne preporučujem saradnju jer sam bacio novac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.