Darko Antic

Aleksinac

Član od: 21.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Fudbal

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Insistirao je da mu porucim sorc Bajern Minhen, uz garancije da ce ga preuzeti, a inace nikom ne porucujem bez avansa, kod njega sam napravio ustupak. Objasnio sam mu kako sve ide i da se ceka, i on je pristao na to, rekavsi da mu je bitno da ga nabavim i da ce cekati koliko god treba, i culi se jos par puta i sad kad treba da stigne otkazao je, pod izgovorom da je nabavio drugi i da ne moze da ceka, iako je na cekanje pristao. A ja sam to sve platio i sad mi to ostaje uzalud. Zbog ovakvih vise ni bratu rodjenom bez uplate avansa nista vise ne porucujem.
Prvo nisam rekao da cu cekati koliko bude drugo reko si dvadesetak dana I Malo vise proslo je mesec I dvanest Dana od moje porudzbine I kako je sortc stigo bas kad sam ja otkazao porudzbinu? Rodjo ja nisam veverica da mi pricas te pricice Carina I te gluposti ne narucujes ga iz fabrike direktno nisi izpostovao rec povuko sam porudzbinu I to je to neznam sta nije jasno? Ja za moj novac mogu da narucim bilo gde ti sto nisi izpostovao rec ja ti nisam kriv uz izgovor da to traje mesec dana ja se ne palim na te price!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.