Darko de

Kikinda

Član od: 25.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravan tuner vadi se kao spustio sam cenu pa neznam vise nista probao sam da se dogovorimo covek nece nije zainteresovan nudi neku smesnu cifru cak sam pristao da vrati samo cenu tunera bez postarine on odbija clan za izbegavanje
Covek prvo traži da je 50% jeftinije. A nepita jel ima nekih mana? Bitno mu je da je jeftinije.. sve moji uredjaji koje dajem garanciju 100% nespustam cenu. Jel je ludost. Nepoklanjam ništa. Covek misli ako ima puno pozitivnih a nema negativnih da je bogom dan? I da mu to daje sve. A ovi sto su sa druge strane da nevaljaju? Nisam.se složio sa takvom osobom.koja nije pošteno a ni moralno ako to neko razume. Hvala

Audio > Kasetni dekovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neispravan dek, iako je u opisu stojalo da je ispravan. Nisu neke velike pare u pitanju, ali mi sad preostaje da ga nosim u servis i skuplje ce me ispasti popravka nego sam uredjaj. Obavestio sam ga, ali sa njegove strane nema nikakve naznake bilo kakvog dogovora, samo opravdanje da je kod njega radio.
Pogledaj viber???? Sreca sto sam ovde gde sam. I bicu.sad fin????????

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Strani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas glasi: Originalni cd. Umesto originala dobio sam kopiju sa dva lista bez stampe unutra. Odgovor prodavca: Ja sta da kazem. vi recite Ja sve donosim iz svedske. i nikad nisam imao.
Ja na ovo necu da puno ni pricam niti kazem. Svaka rec je suvisna.kupac nije niti hteo niti zeleo da se dogovori. Samo negativna. Ja ga mozda necu ni oceniti.sa takvima ne trosim vreme.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je ispravan telefon a telefonu ne radi tac uopste izbegavajte ovog prodavca jos mi se ne javlja na telefon
Da moguce je sve al da dobije za 2000 I posle poruka sro imam kao dokaz da je pukao ekran. I kroz mnostvo pitanja razmisljanja dogovora pristao je i ja mu posaljem. Za 2000. Neka mu na cast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.