Darko Dimitrijević 062/450-966

Leskovac

Član od: 29.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Figurice i knjige

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao neispravan punjač za PS3, sa dzojstikom (nije napomenuo da je kopija! ), move palicom. 6900 dinara! Vratio sam mu, nije prihvatio reklamaciju, kaže da je testirao, čak je i snimke pravio, gde se vidi da lampice svetle, međutim, punjač je i dalje neispravan, on ne puni džojstike, a to mu je funkcija, a ne da svetli. Da sam hteo da mi nešto trepeće u sobi, kupio bih disko-kuglu. Možda su kontroleri ispravni kada se pune preko kabla, ali punjač nije. Sama činjenica da je dzojstik običan kinez, i da to prodavac nije napomenuo, govori više o njemu, nego ova ocena. Imao je mogućnost da bez ikakvog njegovog gubitka rešimo problem (vratim punjač o mom trošku, ako je ispravan, prodaš ga ponovo, samo ja gubim). Vratio sam mu punjač, ali on mi je vratio ponovo, pod izgovorom da je punjač ispravan. Platio sam 3 puta poštarinu. Sve u svemu, komunikacija mu je na niskom nivou, nekulturnom u svakom slučaju. Posle više od 10 godina na KP, ovo je moja prva negativna ocena, pa vi verujte njemu ili meni. Ko može neka ga izbegava. Ima puno korektnih prodavaca na KP koji se bave PS konzolama i njihovom opremom, koji su odlični trgovci i izlaze u susret. Nažalost ovakak punjač je imao samo on, a za mene bi bilo bolje da ga nije imao.
Šteta je velika što ovakav sajt dozvoljava da na osnovu jedne strane i jednog iskaza dodeli negativnu ocenu članu sa ovoliko pozitivnih. Nagrdio me je ovim komentarom kao da sam juče počeo da radim sa konzolama i opremom. Baš se pitam da li će neko zaista da pomisli da je njegov iskaz tačan pored mojih 1700 pozitivnih, treba malo da razmisli ovaj član o tome, A POGOTOVO OVAJ SAJT KUPUJEM PRODAJEM - GDE SE NEMA NIKAKVA ZAŠTITA, NI MOGUĆNOST ODBRANE OD OVAKVIH BEZOBRAZNIH ČLANOVA KAO ŠTO JE OVAJ KOJOT ILI ROBI ILI KAKO SE VEĆ ZOVE. Imam snimke, imam dopisivanja, ali šta vredi kada je osuda samo sa jedne strane, bez mogućnosti odbrane!

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugi put saradjujemo poslata je pokvarena igrica. Necu propasti za 750 din ali gospodinu na cast. Vidi i nece da odgovori.
Pre svega moram da napomenem da ovaj sajt "KUPUJEM - PRODAJEM" SVAKIM DANOM, SVE VIŠE I VIŠE GUBI KREDIBILITET KADA DOZVOLJAVA OVAKVIM ČLANOVIMA DA DAJU NEGATIVNE OCENE! Pa ovaj član me je optužio da sam ja kriv što se lopta ne vidi kada krene utakmica, pa zar ja pravim te igre?! Član sa 0:0 ocenama, koji do pre par nedelja nije ni znao kako se koriste konzola, daje negativnu ocenu jer se lopta ne vidi kada krene utakmica !!!! Suvišan je svaki komentar, svaka čast i njoj ali PRE SVEGA VAMA ADMINISTRATORIMA KUPUJEM - PRODAJEM !!!!

Nega i lična higijena > Fenovi, prese i stajleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota, prodao je neispravnu presu za kosu i ubedjuje me da sam lazov. Ne preporucujem saradnju!
Pre svega moram da naglasim da sam ovom clanu prodao ispravan figaro set a ne presu kako doticna kaze. Verovatno je za ovog clana sve presa, nema veze ako taj set sadrzi figaro i ostale dodatke. Toliko o poznavanju proizvoda koji je narucila. Kompletan set je proban i koriscen 2 dana pre slanja i sve je dobro funkcionisalo i radilo, ona je po prijemu figaro seta pocela na viberu da nalazi mane, i po njenom je ispalo da u stvari nista ne radi. Nazvala me je lazovom, pricala lose o mom gradu i ljudima koji zive u njemu. Generalno me niko nije nazvao lazovom a imam skoro 400 uspesnih prodaja i zaista mislim da ne treba dalje govoriti o ovom clanu koji ima 11 prodaja i usudi se da nekog nazove lazovom. Ova negativna ide njoj na cast, sto se mene tice dobila je ispravan figaro set a sta je doticna uradila u medjuvremenu, pa to ona najbolje zna! Uvek je najlakse svaliti krivicu na nekog drugog!

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cista sramota da se neseti da pomene da je trenerka pocepana i da sam na svoju ruku posalje preko kurirske sluzbe koje on hoce da se ja sa njima jurim po putu jer se gospodinu zurilo da sto pre stigne. SRAMOTA
Sto se trenerica tice, u oglasu je navedeno da su trenerice sa flekama i da su koriscene, zato i kostaju 140 dinara. Doticna je navela da trenericu posaljem post expressom gde sam joj ja na to odgovorio da sa njima imam lose iskustvo i da trenerice mogu poslati iskljucivo daily expresom jer sa njima imam ugovor i nikada do sada nisam imao problema, i ona je to znala. Doticna je veoma nekorektna osoba za saradnju i niko me do sada nije toliko izvredjao na kp kao ona. Do ove negativne ocene od strane doticne sam imao 35 pozitivnih ocena i nikada nisam imao problema sa nijednom posiljkom jer uvek sve navedem u oglasu, cak i kada naidjem na neki problem uvek se prvo resava na najbolji moguci nacin A SIGURNO NE UVREDAMA PREKO PORUKA NA KP KAO STO JE DOTICNA URADILA. Ja imam sacuvane poruke i prijavicu ih na kp kako ne bi neko drugi dosao u moju situaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.