Darko Dinic

Negotin

Član od: 24.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan ima dosta pozitivne pa sam mislio da je posten, u pocetku smo se dogovorili oko cene i on je prihvati, posle toga poslao poruku da se pokajao i da odustaje od prodaje, ja sam se pomirio sa tim, sto je mozda i uredu . posle izvesnog vremena porukom me obavestava ako sam zanteresovan, da bi mi prodao aparat, ja sam prihvatio i poslao svoju adresu, posto prolazi nekoliko dana ne salje predmet, ja sam ga kontaktirao i zapretio prijavom. na sta je odgovorio da imao smrtni slucaj u Frankfurt, pa zato nije mogao , rekao da se strpim pa ce poslati, pazar je bio pre nove godine, a predmet jos nisam dobio. mislim da clan nije pouzdan za komunikaciju. NAGLASIO bi da se klonite ovog prodavca jer nije pouzdan jer u toku dana menja misljenje, tako ako upazarite neku robu niste sigurni dali ste kupili ili niste, on vas drzi u neizvesnost sa njegovim laznim obecanjima. toliko o ovom clanu, klonite se da vas nezamajava, jer ovo nebi trealo da je igra vec biznis. .. .
Obicno ne odgovaram na ovakve neistine ali zbog drugih clanova koji su mi davali pozetivne ocene i svih onih drugih sa kojima sam trgovao na KP-u i to uradili u najbojem redu a da se nismo ocenili moracu da demantujem doticnog ... Prvo ja njemu nista nisam prodao tako da nisam ni mogao da ga prevarim jer doticni i ja nikakvu trgovinu nismo nikad imali. To sto smo u nacelu imali neki dogovor to ne znaci da on ima pravo da bilo sta pise o meni i da daje nekome preporuke tj. moze samo da navede da komunikacija nije dobro protekla!!!!! Onaj koji treba da se ljuti sam ja i to iz vise razloga jer je doticni u pocetku nudio neke zamene a kasnije posle nekih nazovi dogovora on je uvek gledao da jos vise obori cenu!!!! U ovom slucaju ja sam prodavac i odlucujem kome cu i za koliko prodati aparat!!!! Nije mi jos jasno o kakvim prijavama prica jer kao sto sam vec naglasio ja doticnom nista nisam prodao niti ikad trgovao sa njim!!! Da li je moja greska ta sto mu nisam dao aparat po ceni koju je on odredio i mozda poslao po kuriru kog on izabere......... Naravno SVI STO GUBE SE LJUTE!!!!!!! P.S samo da se zna,aparat sam poklonio jednom decaku koji nije imao novac da ga kupi a trebao mu je bolji aparat jer je odlican fotograf a nije ucenjivac i preprodavac!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.