Darko Ilic

Smederevo

Član od: 01.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Autosedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sedište ne odgovara opisu iz oglasa. Fale sigurnosni jastuci koji su navedeni u opisu. Ne umanjuju funkciju sedišta ali smanjuju njegovu sigurnost. Prodavac ne priznaje nedostatak i nema nameru da isti otkloni dopunskom rešenjem. Oglas je obrisao a mene je čak i blokirao na KP. Ne mogu ni poruku da mu pošaljem a da bih mogla da ga ocenim morala sam da se obratim administratorima sajta. Sve u svemu, vrlo nekorektno i ne pristojno. Izbegavati ovog prodavca.
Sediste je slikano onakvo kakvo jeste!!!Apsolutno nista nije bilo sakriveno,niti bilo sta fali,sediate je placeno troduplo vise od cifre kojoj sam prodala!!! Dodatno sam smanjila 1000 dinara za postarinu,ispala maximalno korektna! Korisnica Biljana me je kontaktirala cim je sediste stiglo, rekla je kako je sve okej,svidelo joj se sediste ali isto tako kako je mnogo uzivo glomazno i kako ce dete u takvom sedistu sedeti(da li ce hteti), potom mi je stigla poruka da nema sigurnoste jastucice sa bocne strane! Predpostavljam, bilo joj je glomazno,mozda joj se nije uklopilo i htela je da se vrati. Zatim mi je slala poruke, na svaku sam joj korektno i posteno odgovorila, ali naravno da nisam zelela da vratim sediste za koje je izmislila da nema sigurnosne jastuke sa strane,zatim blokirala,jer je bilo besmisleno vise se dopisivati uzalud i ubedjivati me kako sam poslala bez bocnih jastuka! Smatram da je korisnica slagala za jastuke da bi sediate bilo vraceno! Tako se preko KP ne radi! Da se ovako radi i vraca niko ne bi prodavao niti kupovao! Neozbiljnost na 1 mestu!

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da dam negativnu ocenu jer prodavac nije ispoštovao to što smo se dogovorili oko pakovanja. Pošto nije mogao da dobije kurire iz Postekspres-a, predložio mi je da pošalje Bex-om. Pristao sam iako sam imao losa iskustva sa njima ali samo ako BAŠ dobro upakuje robu i napise da je lomljivo. Stigao je paket ako se tako može nazvati, roba je bila upakovana u obicnu papirnu kesu koja je bila obavijena labavo sa običnom najlon kesom doduše napisano na papiru lomljivo i znate šta, stiglo je naravno polomljeno jer nije bilo dobro upakovano. I Bex ali pogotovo prodavac snose odgovornost za to. U oglasu koji je obrisan neposredno posle našeg dogovora ( ne znam čemu žurba za brisanje oglasa dok je roba kod kurira? ) je pisalo za bocu da je polu puna i da je produkt kao nov. Boca je prazna skroz a i sam proizvod ima ogrebotine te svakako nije kao nov. Pokušao sam juče da ga dobijem telefonom ceo dan, danas takodje a ujedno sam mu poslao i sms-ove kao i poruke na KP sajtu. Nema odgovora ali dok smo se dogovarali oko cene odgovarao je momentalno. Hm, nešto tu ne štima. .. .. ? Nepouzdan prodavac, zaobilaziti ga u širokom luku.
E ovako, nikada do sada nisam imala nijednu zamerku od strane kupaca, i uvek sam bila i ja i suprug maksimalno korektni. Ko se pronadje kraj tel i vidi poruku, odgovara na istu, nekada momentalno, a nekada ne jer se radi i drugi posao, a ne samo kupovina i prodaja preko interneta. Sto se tice mog oglasa soda vode, aparat je polovan(kao nov), ali polovan zato je stavljeno 3500 din, nov je 70,80,100 e, jos mi je od kupaca stigla por "da li moze za 2500", ja pristadoh.Ko zeli nov uredjaj neka ide u prodavnicu, a ne preko interneta.Uredjaj je bio apsolutno kao nov, sa veoma malim trahovima koriscenja(nije iz prodavnice). Uredjaj je slikan onakav kakav jeste,KAO NOV, sa duplom posudom za vodu, sa bocom koja je polu puna, jer da je prazna ne bi gazirala pice. Zahtevao je poslati postexpresom, koji sam 20-tak puta zvala,bili su konstantno zauzeti, zatim sam kupca kontaktirala da pitam da li moze bexom, slozio se s tim. Zapakovana je bila jako cvrsto,sirokom i debelom selotep trakom sa kartonskom i obicnom kesom.NIMALO NIJE BILO LABAVO, SA NAZNACENIM "LOMLJIVO"! Pri predaji kuriru, receno je sta se salje i da je naznaceno "lomljivo"! Nije bilo nikakvih problema. Moje licno iskustvo sa Bexom bilo je dobro, nikada mi se ovako nesto nije dogodilo, i svaki dogovor je bio ispostovan. Kupcu je spustena cena, zapakovan korektno,sa naznakom,sa polu punom bocom. Nemam reci, hvala za neg ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.