Darko Jankovic

Mali Zvornik

Član od: 21.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dok nije prodao predmet i nije stigao kod mene sve je bilo super, a kad je stiglo kod mene i kad sam se pozalio na sve nedostatke, covek mi odgovara sta ti ocekujes za te pare? Kao dokaz imam komplet prepisku gde se sve vidi od a do s, kad mu se trazi vise slika. Nema vremena, posle ce, krenula je vec zena da posalje itd.
Majstore, mi neki imamo posao pored ovoga što trenutno radimo i ne mozemo u svakom trenutku slati poruke i snimke kao da se zabavljamo. "Majstor" za Ps je trazio snimak kako uredjaj radi a ne slike. Da ja konkretno živim samo od prodaje a ne radim posao u smenama, uspeo bih napraviti snimak, na istom bi on video da ovaj uredjaj radi sasvim normalno, sem ocitavanja diska( sto sam i naveo)! Sa takvim stavom od samog pocetka komunikacije i pretnje da ces mi dati negativnu, ako ne posaljem artikal, neces daleko dogurati. Malo je reci da si bezobrazan!

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zavlacio me za telefon, rezervisao ga je, a nije hteo da ga kupi. .. .izbegavajte ovog clana
Kako ste los covek,neverovatno! Moramo i vama da se pravdamo..Ako Vam ocajnicki treba novac,uplaticemo(kad se muz vrati),ne treba nam telefon! LP
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.