Darko Matovic

Valjevo

Član od: 05.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam zvucnike 5.1 od kojih dva ne rade, a rekao mi je da su ispravni, rekao je da su malo izgrebani, a oni su polomljeni, pola plastika (poklopaca) nemaju, a rekao je da samo stalak nemaju. .. nebitno; kada sam hteo da mu vratim sutra dan, nije hteo da prihvati, cak sam hteo i ja da platim postarinu, nije hteo. Ne govorim ovo zbog sebe, da sebi ispunim neki hir, niti bilo sta, vec zbog drugih da imaju u vidu sa kime imaju posla. Jer ovaj "dodatni komentar" tome sluzi.
Ti novokompovani uclanio si se na K.P juce i sudis kako ti je volja,pi tom imas 4 ocene i postao si umisljen suduja da sudiz laznu optuzbu.Poslato ispravo,lazes kao niko do sad.SVAKA CAST MAJSTORCINO,samo tako,kako radio tako ti se vratilo.Lik si nema sta.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je sa telefonom, sve u redu, medjutim iskidani su cincevi na citaci kartice, komada dva, tako da mora da se menja ceo komplet jer su sredisnja dva iskidan, bajke mi je pricao ovo ono, e moj druze, kad bi znao koliko se tesko zaradjuje ne bi se time bavio, ljudi cuvajte se ovog coveka, slatkoreciv a zafrknuo me

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodo mi je neispravan mobilni a da pri tome me je ubedjivo kako je mob ispravan i da je perfektan u radu. Kada mi je mob doso, ugasio se posle pet min i tako non stop. Dakle neispravan! .Zovem doticnog da mu vratim mob a on meni pare, posle kraceg ubedjivanja on pristane na povracaj, vratim mu nazad paket, sta mislite da li je preuzeo- nije, vratio mi se nazad paket jer nije hteo da preuzme. Pazite sta radite sa ovim, a ti pametnjakovicu da vidim sta ce da slazes u odgovoru, i nemoj da mislis da ce da se izvuces sa ovim!
Ne da de neslazem,nego si ti prevarant,ja nisam,od svih jedini si ti nasao da budes pametan,,sram te bilo ,otidi u policuju i prijavi ,mislim da bi ti naj pametnije bilo.Normalno da je bio ispravan,ko kome garantuje danas kakda kupuje polovnu stvar,ako si hteo reklamaciju sto neode u prodavnicu i kupio novi telefon,pa posle par dana mozes da reklamiras.TELRFON JE BIO ISPRAVAN I OSTAJEM PRI TOME I NEMAM PROBLEM I NEMA STA DA LAZEM
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.