Darko Milanovic

Tutin

Član od: 07.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Kompjuteri i internet

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne šaljite ni slučajno bilo šta ovom članu dok Vam unapred ne uplati. Poslao sam pošiljku koju dotični nije preuzeo i još tvrdi da ništa nije poručio.
Procitajte zadnju poruku a to je moja poruka koja glasi javi mi kada si poslao nisam ni znao da li ces da posaljes tako da nisam bio kuci i nisam mogao da preuzmem posiljku niko nije rekao da nisam porucio. Ne znam zasto ako si poslao nisam dobio odgovor na moje "javi kada si poslao" nego samo seen. Ali dobro

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio mi se porukom na KP na mom oglasu gde otkupljujem koznole , hoce da proda svoju. Pristao je na uslove koji su istaknuti u samom mom oglasu. Dogovor je da se posljae u ponedeljak. .. danas je sreda, i u pokusaju da posaljem drugu poruku da vidim jeli poslao paket, doticni me blokirao . Negativna zbog neozbiljnosti i jako neprofesionalnog pristupa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.