Darko Milovanovic

Beograd

Član od: 14.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio pumpu i ostavio broj mobtela, pozovem ga sutradan za dogovor i on je hteo da se vidimo da mu je predam. Ja pristanem, onda najednom menja kurs i kaze da mu je saljem postom, i na to pristanem i kazem da mi porukom ostavi podatke licne. Kaze OK i sve do 18h kad sam ga pozvao nisam dobio nista, a sto je najgore ni javio se nije na moj poziv, pa cak ni poruku sto mu napisah na KP sajt, posle "5 dana" on nije procitao, niti me je ijednom kontaktirao, a posiljka bila lepo upakovana i spremna za slanje ! Jako neozbiljna, nepouzdana i indiskretna osoba koju nikako ne preporucujem za saradnju !
Ne vidim razlog za toliku ozlojadjenost izvinio sam se zaboravio sam a moje podatke sm bio ubedjen da sam ti poslao, jos jednom izvini ne vidim samo čemu toliki problem....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.