Darko

Kikinda

Član od: 20.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam maticnu plocu na adresu koju mi je kupac dao. Paket uredno poslat po kurirskoj sluzbi. Sutradan me je zvao da me pita za detalje vezane za paket - da mu dam broj za pracenje kako bi preuzeo paket. Dao sam mu broj- nakon cega sam ga sutra pitao da li je preuzeo i da li je zvao. Rekao je da nije zvao i da ne planira da zove i da ga paket ne interesuje jer je uzeo na druom mestu isti predmet. Toliko o poslovanju. Ne interesuje ga ni dva posto da se potrudi oko preuzimanja istog, tako da sad meni ostaje da placam obe postarine u oba smera, sto se povrata paketa tice. Sve u svemu, ja ne preporucujem saradnju, jer covek gleda samo sebe i nista vise. Snasao se na drugom mestu, a mene ko sisa.
Paket ni danas nisam dobio,meni paket uopšte nije stigao.Paketrnaručen 07.09 a nije mis tigao do danas .Na osnovu čega dobijam negativnu .Na osnovu ne isporučenog paketa!!!!Ko kome treba da da negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.