Darko

Obrenovac

Član od: 13.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Neozbiljan clan, menja odluke svake sekunde. Prvo hoce telefon, pa nece, pa na kraju hoce da mu posaljem i kad posaljem on paket ne pokupi. .. odjednom je na put otisao za Bosnu. .. .tako da treba izbegavati saradnju sa ovim clanom. .. .
Vidi, ja sam morao da odem u Bosnu i rekao sam ti da nmg da preuzmem fon 7h ranije nego sto me pozvao kurir,da nisam hteo da platim odmah bi te blokirao, lepo i kulturno sam ti rekao da cu ti uplatiti 500din na racun na sta si mi odgovorio da ih nabijem sebi da ne kazem gde, nevaspitano sa tvoje strane, hteo sam da izadjem u susret ali ne treba tako da postupis kada nisam u situaciji da preuzmem paket, imao sam nameru da ti uplatim novac ali si drzak i bezobrazan i zbog toga sam te blokirao, a za 500din necu propasti sigurno, pozz :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.