Darko

Beograd

Član od: 02.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Radio, CD i DVD za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogov slanja, trebao je poslati prosle ned, ali nuje Totalno neodgovorno od strane njega Kaze kao da je problem u brzoj posti, ali nije problem je u njemu Porucio sam juce na drugom mestu i upravo mi je stiglo
Radio je uredno poslat,verovatno se gospodin nije javljao na telefon,pa je doslo do greske...

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne kupujte ovde led sijalice ni bilo sta drugo! Moja preporuka! !Ne daje garanciju za nista! !! Samo prica! !! Kupio od njega Led Maglenke set HB4 36w C6 oznaka platio 20e I plus 10e otklanjivac greske! !Reko da daje garanciju 1 godinu na taj komplet! Sijalica crkla posle mesec dana! Zvao ga reko mi posalji mi sijalicu poslacu ti drugu, platio sam postarinu ja u oba pravca po 250din i poslao mi istu sijalicu koju sam mu ja poslao (neispravnu). Obelezio sam sijalicu moju na dzek prilikom slanja! !Prvo je reko daje garanciju, posle kad mu stigla moja sijalica je reko kako ne daje na led samo na xenon, pa onda daje na led, a ne na ove koje sam ja kupio od njega! TAKO DRAGI KUPCI DA GARANCIJU NEMATE OVDE I AKO JE DAJE ON! !
U oglasu i nepise da dajemo garanciju,gospodin pise natacne stvari,ali dobro...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.