Darko

Niš

Član od: 03.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle mukotrpnog cenjkanja smo nekako dosli do dogovora. Na njegovo insistiranje sam uspeo da posaljem pedalu istog dana (bilo je vec kasno popodne). Dva dana se nista nije dogadjalo. Nit mi je stizao novac, nit se Darko javljao. Kada sam ga pitao da li je preuzeo paket, rekao mi je da ide na put, a i da je prethodnog dana cekao posiljku, ali nije stigla. Ja sam otisao u Postu (paket je poslat Post-Express-om) da proverim to, medjutim radnica na salteru mi je rekla da je paket uredno stigao na adresu vec sledeceg dana, ali nikog nije bilo tamo. Ja sam Darka tada pozvao i zamolio ga da preuzme pedalu u Posti da se nebi vracala. On je poceo da se vadi kako zuri, kako ne zna da li ce stici jer ide na put itd. .. Da ne duzim pricu: predosetio sam da ce me ispaliti, ali opet sam se nadao da to ipak meni ne moze da se desi. Pedala se posle pet dana vratila, a ja sam platio postarinu u oba pravca. Jako neposteno i nekorektno sa Darkove strane! P. S. Brate, trebalo je lepo da me pozoves i da kazes da si se predomislio, ne bih ti zamerio. .. Ovako zbog tvog nepostenja, sleduje ti negativna ocena na KP!
Svi mi dobro znamo kako funkcioniše naša pošta. Pedalu sam čekao dva dana a potom sam morao na poslovni put. Smatram da dalje objašnjenje nije potrebno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.