Darko

Zaječar

Član od: 05.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj korisnik preprodaje trenerke drugog korisnika KP, sto samo po sebi nije strasno. Medjutim kada platis trenerku (skuplje no sto treba) a dobijes, od treceg lica iz Preseva, broj koji je, iako deklarisan kao XXL, mnogo manji, nemas kome da se zalis ili da trazis novac nazad. Bolje da poklonite nekom siromahu pare nego da ih na ovaj nacin bacate.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam odredjeni model duksa a dobio sam sasvim drugi model, ovakve prodavce treba izbegavati u sirokom luku, kada sam pitao da zamenim, ladno me je covek blokirao na viberu i ocenio negativnom ocenom. . i tvrdio kako nisam podigao paket. . sramota na sta su sve ljudi spremni. .! ! zaobici u sirokom luku. .! !
Kupac nije hteo da mu zamenim duks, veoma drzak i bezobrazan i što se vidi po njegovim negativnim ocenama, žao mi je što ovakvi mogu da vam uništavaju posao kojim se pošteno bavite,, gospodin je za široko izbegavanje u svakom pogledu.

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pazljivo sa ovim prodavcem! Naocare koje mi je prodao imale su skrivenu manu, rucica je odpala posle 10 min nosenja, posto nije hteo da mi vrati novac bio sam do optike da poksuma da popravim gde su mi i rekli da je upitanju feler i da je rucica bila umetnuta da drzi privremeno. PAZLJIVO OVDE! !! !
Kupac je kod mene probao tri para naočara i izabrao taj par i ništa im nije falilo od kako su mi stigle ta naočare, kaze da im je otpala drška što je nemoguće bez sile, reko mi je da zbog njegovog obima glave je imso problem sa drugim naočarama i lomio ih je več. Kada mi je javio da im je otpala drska ja sam mu ponudio zamenu za bilo koji model gde on nije hteo, hteo je samo novac, ja novac ne vracam jer nemogu da verujem da su same otpale. Molim kupujem prodajem da mi se poništi ova negativna ocena i nekvari mi se poso kojim se pošteno bavim, a njega sam pre toga ocenio pozitivnom ocenom i on je čekso na kvarno da me oceni negativno, sramota.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.