Darko

Kruševac

Član od: 19.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Ogrlice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog prodavca sam kontaktirao u Martu mesecu kada sam mu ponudio 1.500, oo za srebrni lanac, odgovorio mi je da ima neke ponude i da ce mi se javitj. Juce mi je poslao poruku sa pitanjem dali sam jos uvek zainteresovan za kupovinu po ceni koju sam mu ponudio, odgovorio sam da jesam i pitao sam ga da li je zaista srebro u pitanju ili hirurski celik ili. Poslao mi je slike sa "nekakvim" zigom na lancu sto me je i nateralo da mu poverujem i da mu potvrdim kupovinu. Posiljku sam danas dobio i odmah mi je bio sumnjiv kvalitet lanca, odneo sam ga u zlatarsku radnju na proveru gde mi je potvdjeno da lanac nije od srebra vec obican polirani metal poliran do "srebrnog" sjaja. Jos mi je receno da se srebro sa zigom 925 ne hvata za magnet a ovaj lanac se hvata za magnet. Pozvao sam prodavca da mu ukazem da nije ispostovao dogovor medjutim nije bio dostupan, poslao sam mu poruku preko KP na koju mi je odgovorio da je lanac od srebra i pozeleo mi svako dobro. Cestitam mu i zelim mu "svako dobro". .. .
Ja nisam zlatar ni preprodavac prodao sam svoj lanac dobijen na poklon u original kutiji na lancu je ugraviran zig 925 sto je i navedeno u opisu oglasa ne razumem sta ovom čoveku nije jasno i sta mu ne odgovara kod lanca koji je apsolutno nov i odgovara u opisu iz oglasa ....još sam i poslao dodatne slike na viber
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.