Darko

Beograd

Član od: 03.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedno napise drugo proda cuvajte se
Doticnom "gospodinu" sam prodao kolekcionarski raritet, tranzistor star 50-ak godina koji je potpuno ispravan sto sam mu potvrdio tokom komunikacije i sto je tačno ali nisam znao da je gospodin mislio da prodajem dzuboks pa se naljutio sto ne hvata sve stanice.Na slikama je vidna skala talasa koje hvata i on je to video a mene napada sto ne hvata radio Novi S.2.Pa "gospodine" nisam ja Vama prodao dzuboks već kolekcionarski raritet koji je u opsegu svojih talasa potpuno ispravan i funkcio alan .

Kolekcionarstvo > Modeli | Automobili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan. Dogovorena je cena i licno preuzimanje u Beogradu. Vece pre su ga kontaktirali moji prijatelji i ponudio im je moje modele za 50% visu cenu. Kada je doslo vreme za preuzimanje, prica pricu kako su mu obili garazu i ukrali modele. Neozbiljno!
Nije dogovoreno nista, a prica o garaži je istinita...Malo se dečko zaigrao, misli da su svi oko njega kreteni..izračunao zaradu unapred pa ga briga za moje autiće i stetu. Alavost....

Audio > Vintage (30 i više godina)

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam stari radio aparat, prodavac je govorio kako sve radi i kako je radio kao nov, medjutim kad sam ga preuzeo, posle 6 dana kako mi je obecavao da ce ga da ga posalje i to svaki dan se izgovarao kako navodno nije dosao kurir, kako nije nije stigao danas itd. dok ga najzad nije poslao posle 6 dana. Odpakovao sam radio i upalio ga ali radio neradi. Nazvao sam prodavca i on mi je poceo pricati kako je kod njega sve radilo, kako je majstor neposredno pregledao radio pre slanja. Medjutiv sve je to bila laz, jer ovaj radio nije otvaran bio barem 20 godina sudeci po rdjavim sarafima i lampama sto nerade u njemu. Ja sam naseo. .. upozoravam ostale kupce da ne trguju sa ovim korisnikom
Potpuna neistina.Ko je poslovao samnom zna kakav sam sto se vidi iz drugih komentara.Ja necu doticnom dodeliti epitet niti ga nabediti ka on mene ali ima dosta primera gde se menjaju delovi ili nestrucno reparira i li cisti aparat pa se onda reklamira i vraca prodata stvar kao neispravna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.