Darko

Temerin

Član od: 25.07.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštvani, pre svega da razjasnim zašto nisam hteo da vas ocenim odmah nakon primanja paketa. Iz razloga (dešavalo mi se) da kupim telefon i u prvih par dana radi perfektno a potom dolazi do kvarova. Tako je i u ovom slučaju. Dajem vam losu ocenu, razlog: - jako loše zapakovan paket, u kutiji i omotali malo novinama. Ipak je ovo paket preko 150 eura - momentalno ste me blokirali čim sam preuzeo paket - opis je bio u redu, naravno i slike ali te mogli nagovestiti da dolazi bez original punjača, kutije i da se displey odvaja od telefona - i presudno, telefon ne radi. Ne mogu da ga upalim, izbacuje samo greške. Ukoliko kupujete od ovog prodavca, detaljno se informišite.
Kao prvo telefon nisi kupio od mene imao si na oglasu sve podatke od osobe koja ti ga je prodala kao i u dostavnici.Isto tako nisam imao veze sa pakovanjem i stanjem i slanjem telefona.Blokiran si bas zbog toga da moj nalog nebi trpeo zbog usluznog oglasa.Tako da nemas pravo da upozoravas ljude sta da rade ili da paze ili ne paze u saradnji samnom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.