Darko

Kruševac

Član od: 19.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio 1G DDR2 od 300din, posalo mu postexpresom sledeci dan. Nije preuzeo posiljku, u izvestaju postexpresa pise odbija prijem, nije narucio. Zavao sam ga, kaze da nije nista dobijao, odbija da mi nadoknadi iznos od 360din koji ja moram platiti zbog vracanja. Opomenuo sam ga da ce dobiti negativnu ocenu, na kraju bio i neljubazan. Zbog ovakvih ljudi koji su nekorektna manjina ispastaju oni koji postuju dogovor tako sto nestaje poverenje. Nacin da se to spreci je ne slati bilo sta onima koji imaju negativnu ocenu bez prethodnog placanja. . Verovatno ce u odgovoru izmisliti neko opravdanje, ovo sta sam napisao je dokumentovana istina sa evidencijom u Postexpresu. Najkraca definicija, nesavestan clan, za izbegavanje
ja sam vam rekao da bih mi to stiglo da bih preduzeo posiljku ali ne znam cemu negativna ocena kada mi nista nije stiglo ali dobro nebitno je pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.