Darko

Užice

Član od: 02.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je telefon za koji je rekao da je sve ispravno 100% a stigao je na adresu telefon kome ne valja zvucnik! Kada mu je to javljeno na telefon rekao je odnesite u servis i zamenite zvucnik ''to je sitna opravka'' a on ce navodno poslati tu sitnu kintu za to (mada se vecina nebi ni zezala sa tim da nosi u servis i dodatno se cima oko toga vec bi svako vratio telefon koji nije kako treba) I pored svega telefon je odnet u servis i zamenjen je zvucnik i to je kostalo 1500 dinara, poslat mu je dokaz na viber racuna od servisa i fiskalni racun da je to placeno a on posle toga kaze mnogo je to,1000 din "ON" priznaje i uplatice navodno bar tih mizernih 1000. .. Naravno ni tih 1000 nije uplatio a proslo je nekoliko dana i ne javlja se vise na telefon, na viber, na poruke. . Ne preporucujem nikakvu saradnju, nemojte da vas zavaraju ove pozitivne ocene kao mene pa vidite kako sam iskustvo ja dobio, da se juri servis i placa nov zvucnik a doticni je dobio nazad novac od telefona i realno briga ga na kraju! Ako bude uopste i nesto napisao kao opravdanje, verujte da je LAZ jer mi smo ostecena stranka, i da je poslao bar tih 1000 sto je obecao nebi mu davali negativnu, ali ne vredi, nista ispostovao nije i zato NEGATIVNA KAO KUCA! IZBEGAVAJTE Saradnju!
Jesam hteo da platim zamenu zvicnika ali mi sestra nije dopustila jer je ona koristila htc i nikakvih problema sa zvukom nije imala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.