Darko

Vrbas

Član od: 15.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop nije u stanju kao sto je napisano i ima manu za koju nije rekao. Posle toga se ne javlja i garancija od 7 dana ne vazi kod njega iako je tako napisao. Za laptop cu naci ulogu a za tebe negativna ocena.
Nemam sta da pisem ovde sem toga da je covek teski lazov a KP tim toliko neozbiljan u ovom slucaju i tacnije i u ostalim slucajevima gde ih nije briga za kupce i prodavce vec samo znaju da uzimaju pare od nas prodavaca i to dobre...

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet prodaje je bila jedna HP ploča, znao sam da je brend i ima nešto specifično ali ne tačno. Ploča radi ali ne pali dok se ne pritisne F1 prilikom paljenja, nema jedan ventilator koji je neophodan (specifičan konektor) i naravno prodavac ga nema. Jasno mi je da se može zaraditi više prodajom računara na delove, ali se mora zadržati funkcionalnost. Ovakva ploča je neupotrebljiva za bilo šta. Kad sam se obratio prodavcu odgovor je bio: to je brend što nisi pitao. Nisam se prvi put susreo sa brendiranom pločom ali ovo je prva koja neće da se upali. Zaista ne znam kako ovo tretirati, da li je nestručan ili bezobrazan, teško je reći Vidim da ima dobrih ocena, ali ovo mu ne ide na čast
Sve je tacno kao sto je napisano, takodje nije napisao da ne primam reklamacije za takve stvari ploca je ispravna i testirana i ona sama je bila predmet prodaje kao sto i on sam zna. A ja da vracam pare i placam dodatnih 700din troska zbog greske kupca nezelim. Drugi put citajte i gledajte sta kupujete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.