Darko

Niš

Član od: 21.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Tablet je sve izgreban

Muzika i instrumenti > Mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

gospodin je ispao sve ne samo gospodin. poslao mi je mikrofon koji je neispravan a na moje insistiranje da se dogovorimo oko zamene ne zeli da ispostuje moj predlog : Darko Odgovori mikrofoni rade druze ja cu za posarinu onda da pukem jos 600 dinara ja nemam nikakvu zaradu onda poklanjam ih sta? ako hoces da ih menjas plati jedanu postarinu i da ga resavamo a ako ti ne smeta mozes i tako da ih koristisdobio si ih i po snizenoj ceni pokusavam da ti izadjem u susret a ti me optuzujes kako sam ti prodao neispravan mikrofon 26.12.2016 19:37h srdjan da ti meni ucinis a mikrofon neispravan, kako to Pročitano 26.12.2016 19:07h Darko Odgovori plati ti jednu druze da delimo troskove fer sam ispao maksimalno i ovo ti prihvatam da ti ucinim samo 26.12.2016 18:55h srdjan daj adresu, sutra saljem ali ti placas obe dostave Pročitano 26.12.2016 18:47h Darko Odgovori ako ne odgovara posaljite zamenicemo ga 26.12.2016 15:57h srdjan stigli mikrofoni, probao sam ih i na jednom nemoze da se iskljuci na prekidac znaci stalno je ukljucen

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet-starter Einhel EGS 3500-stigao i pri ukljucenju nije davao znake zivota jer se zbog loseg pakovanja akumulator u njemu otkacio. Morao da otvorim da proverim gde je problem kad unutra nije uopste originalni akumulator (12v 18Ah) vec dva manja i to mnogo losa akumulatora koji su bili vezani u rednu vezu i na izlazu davali skoro 24V! !! Prodavcu je odmah javljeno sta se zbiva i da je starter neupotrebljiv ali on ne prihvata povrat novca i vracanje predmeta i pravda se da sve predmete prodaje za nekog gazdu koji mu ih dovozi iz Nemacke. Znaci, oprez buducim kupcima jer prodavac prodaje robu u koju se ne razume i totalno neproverenu obzirom da se vecinom radi o elektronici! !! Ako se neko vec odluci za kupovinu necega od doticnog obavezna licna provera, nikako slanje da se ne bi proveo kao ja. Posto prodavac odbija dalju komunikaciju ovde dobija VELIKU NEGATIVNU OCENU, a ako procita ovaj komentar ja se jos uvek nadam da mozemo postici dogovor.
KAO PRVO, OGLAS JE USLUZAN, I NIJE MOJ, JA PRODAJEM MOBILNE TELEFONE A što se tice dogovora covek je dobio potpuno ispravan uredjaj koji sam probao neposredno pre slanja na autu i skuteru. Starteri mi stizu polovni iz inostranstva a prodaju se bez garacnije ili bilo kakve reklamacije. Ja sam coveku sve poslao po dogovoru ali se ispostavilo da on zeli generator ili agregat kao izvor enetrgije da bi koristio neku pumu za vodu. OSNOVNA NAMENA STATERA JE PALJENJE AUTOMOBILA I SKUTERA kojima je akumulator izpraznjen ili oslabljen iz bilo kojih razloga. Naveo je da kad je stigao starter nije davao znake zivota, navodno kaze da se neka zica odkacila, i da je nakod nakon toga morao da ga otvori. Kad je povezao tu zicu posto je dobar elektronicar, starter je bio u funkciji kao sto sam i naveo. Kada je shvatio da mu uredjaj ne ogovara hteo je da ga vrati iz gore navedenih razloga ja na to nisam pristao zasto sto sam se cuo s mojim dobavljacem i rekao mi je da ne prihvatam da mi vrati uredjaj koji je otvaran kod doticnog kupca. Potom je trazio da se novac uplati na racunu njegove zene I da ce “kao” kad podigne taj novac poslati starter nazad a u kakvom stanju I da li ce ga uopste poslati ni sam ne znam, posto sam vec imao losa iskuskustva. Onda u toku razgovora na telefon zato sto nismo mogli da se dogovorimo poceo je da PRETI. Gde je meni puko film i zavrsio sam tu svaki kontakt s njim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.