Darko

Niš

Član od: 07.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Polazeći od toga da kao i svako na sajtu ko želi da kupi određeni proizvod prvo pogleda ocene prodavca smatrajući to nekom sigurnošću prilikom kupovine, tako sam i ja naručio telefon. Prilikom poručivanja nisam ni mogao da naslutim kakve ću neprijatnosti da doživim po prvi put od kako ovde kupujem. Telefon košta 55 eur na oglasu gde ne piše da je u dinarskoj protivvrednosti, prodavac mi nije to ni naglasio prilikom kontakta. U međuvremenu sam kupio evre i čekao isporuku jer sam i ranije tako plaćao osim ako nije drugačije naglašeno od strane prodavca. Kada je isporuka stigla morao sam kurirskoj službi da platim u dinarima po višem kursu (još tada sam trebao da vratim paket), ali sam preuzeo. Kada sam uključio telefon ustanovio sam da je zaključan i da je neophodno dekodiranje. Tu sada tek počinju problemi, nazvao sam prodavca koji je tražio da mu vratim telefon a on da snosi troškove slanja. Nisam imao poverenja da već plaćen telefon vraćam nazad zbog prethodnog dešavanja kod isporuke i na sam predlog prodavca otišao do servisa da pitam koliko košta dekodiranje. Preneo sam mu da je cena 800din. na šta je on odgovorio da mu je previše i da mu se ne isplati. Trošak poštarine je bio 290din. što znači da su dodatni njegovi troškovi 580din. Elem, nakon neprijatnog razgovora i neljubaznosti, opet je sam ponudio da mi na tekući račun uplati 500din. na šta sam pristao i odneo telefon u servis na dekodiranje, a zatim mu kao dokaz poslao na e-mail sliku priznanice iz servisa i za sutra najavio i kopiju računa sa cenom kada ga budem preuzeo. On je meni nakon toga doslovce odgovorio: "ne zelim da me ucenjujete bilo kojim iznosom i to me ne zanima". Zatim, svestan toga da je telefon predat u servis ponovo šalje poruku: "ne mozete me naterati da platim nesto koliko kosta kod vas. to me ne zanima i ne dotice. moja je obaveza da vama isporucim telefon koji je nov, ispravan i koji radi na sve mreze. u ovom slucaju prihvatio sam da vam uredjaj zamenim drugim NOVIM i da sve troskove transporta platim a to sto vi na to ne pristajete nije moj problem. prijatno" Ovde nikakve ucene sa moje strane niti je bilo, niti ima blage veze sa zdravim razumom, a posebno što je sve sam prodavac predlagao. Šteta što ne postoji mogućnost dostave snimka razgovora, pa da budući kupci mogu da steknu uvid od koga kupuju, obzirom da će verovatno i njegov komentar uslediti. Napisaću mu samo ono što već jesam: "Kako radite, neka vam se tako i vrati".
Zelim da potvrdim da je kupac dobio zakljucan telefon mojom greskom.Ni jedan telefon koji posaljem ne probam i KUPCI dobijaju NEKORISCENE telefone.U slucaju da nesto odmah nije OK uvek ponudim zamenu uredjaja o svom trosku naravno kao i ovom kupcu za sta imam pismeni i zvucni zapis kao dokaz,sto i kupac potvrdjuje.Koliki su moji troskovi to kupca ne treba da brine. Kupci ce i dalje dobijati Neotpakovane i nekoriscene telefone a svako nezadovoljstvo koje je proisteklo iz moje greske UVEK cu nastojati da resim. Ovo je bila ucena: 800dinara ili negativna... Mozda bih i pristao ne zbog ocene vec zbog obostranog zadovoljstva ali sa ovakvim clanom nema dogovora
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.