Darko

Veliko Gradište

Član od: 06.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije u opisu stavio da je ostecen ulaz na lap top za punjac opravka je bila 40eura . neko ga je vec pokusavao lemiti i popravljati u servis kad su otvorili videli su pokusaj opravke.
jako interesantno.kod mene je laptop radio i nista mu nije bilo polomljeno,a imam i slike gde se lepo vidi da nema ostecenja ali i to na stranu,platiti 40e popravku laptop-a koji vredi 40e i pre toga ni ne pokusati da vratite laptop. pa da li tu ima imalo razuma ili sam ja mozda glup ili nesto slicno?mogli ste da pitate prvo koliko kosta popravka ako je to tacno,mogli ste meni da vratite,bilo sta a ne da navodno platite popravku pa onda negativnu,kao ja sam kriv.ali neka bude,ja sam kriv sto su vam naplatili popravku 40e i sto niste vratili laptop i za sve sam ja kriv a evo priznajem zasluzio sam negativnu.i hvala vam i hvala kupujemprodajem tim-u sto dozvoljava ovakve stvari jer oni tu ne mogu nista da urade,nisu ni oni krivi i za to sam ja kriv

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Sta reci. Kupio sam monitor ali bolje da nisam. Prvo stigao bez naponskog kabla, pa sam morao da nadjem kabal posto ovde na selu nema, pa placaj opet kabal i postarinu. E kad sam napokon upalio monitor imam sta da vidim. .. Dve fleke i mrtav pixel. Sve bi bilo ok da je prodavac to objasnio ali eto i posle pokusaja kontakta sa njime nikakav odgovor nisam dobio pa zato i losa ocena.
ne secam se da sam imao priliku da objasnim bilo sta oko tog monitora ali nema veze posalji sliku tog istog monitora sa mrtvim pikselima i ako je stvarno tako vrati mi monitor i ja ti vracam novac.a ako se ne secas slike tog istog monitora su bile na site-u i sasvim sam siguran da nikakav mrtvi piksel nije postojao a monitor sam ti prodao pre sigurno 10dana a ti si tek sada probao jer navodno nisi imao kabal koji je isti kao na svakom racunaru
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.