David

Subotica

Član od: 18.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobilazite ga u sirokom krugu! !! Patike koje mi je poslao jesu ove sa slike ali iscepana i jedna i druga patike mnogo vise nego sto je on slikao i rekao. Kad sam ga pitao da mu vratim, poruku je video i blokirao me. Zao mi je sto ima sve vise i vise ovakvih prostih ljudi koji se natezu za 3000 dinara. ..

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za telefon je tvrdio da je potpuno ispravan, a definitivno nije, da skratim pricu, telefon ima sledece mane: 1. Touch baguje i radi kako sam hoce i kad hoce 2. Bezicno punjenje ne radi 3. Ispada iz mreze 4. Tvrdio je da je simfree pa onda kao otkljucan je preko rsim kartice 5. Senzor za pojacavanje svetla i proximity ne rade 6. Mikrofom kamere ne radi Ukratko telefon pakovan uzduz i popreko. Ako cenite svoj novac, izbegavajte ga u presirokom krugu. Obecao da ce vratiti deo novca i od tad mu nema traga i glasa. Cudi me da nema jos negativnih.
Covek laze. Ja ne znam sta bi ovo trebalo da znaci. Dobio 3 snimka na viber kako telefon radi. Napomenuto da je puknuto zadnje staklo. Napomenuto (znaci receno mu je,nisam precutao) da je menjan ekran i da boje nisu toliko jarke. Covek je rekao vazi druze salji ga u beograd kod mene. (Sada vidim da stalno menja mesta) Zvao me je posle nedelju dana i rekao da ekran baguje. Coveku je bilo ponudjeno da vrati telefon na 1 dan da ga odnesem u servis gde sam dobio gadanciju na novi ekran. On je rekao druze ne! Ja sam vec stavio novi ekran i taj je bacen duzan si mi 120e. Na sto ja naravno nisam pristao. I sada posle 2 meseca. Ovo uradi. Napisane lazi....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.