david

Kragujevac

Član od: 25.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovakve treba izbegavati u sirokom luku! !! Decko pise da imate uz telefone garanciju, a onda ako nastane neki kvar i obavestite ga o istom prvo vam sinuje poruke na ceo dan pa onda opet morate da mu pisete, zatim kaze da telefon odnesete na popravku i sami platite uslugu i onda se vadi na to da je telefon stigao potpuno ispravan. Totalno nepovezana, neprofesionalna, gramaticki neispravna i neprijatna komunikacija sa njegove strane, toliko da sam odustala u jednom momentu. Telefon koristim samo dva meseca i jako vodim racuna o njemu i odjednom je dobio dve linije na ekranu i tac ne radi, tako da prakticno mogu da ga bacim. Za izbegavanje! !! ! Sva sreca pa nisam imala prilike da mu posaljem telefon ko zna da li bih ga ikada dobila nazad. Ovakve treba ukloniti sa sajta! !!
Bas vam hvala na lep komentar. Telefon Licno bijo moj ispravan 100% ja sam ga koristijo nakon prodaje posle 2 meseca mi se javi ova devojka da ne radi telefon koja je licno sama pokvarila ispravan telefon na poruke nisam mogo uvek da odgovorim jer svaki dan radim i lepo sam napisao da uz telefona ide samo punjac a nisam pomeno da ide garancija ona je licno iz Kragujevca a tela da mi salje telefon i ja sam iz Kragujevca tako da ne moze da mi salje telefon pita la me je gde moze da popravim telefon ja sam joj reko da nosi u servis nisi imala potrebe da na pises ovakav komentar jer si sama pokvarila ispravan telefon koji sam ti prodao... I za molijo bih sve ljude ovu devojku da izbegavaju jel moze i vama ovako da se desi...Svaki moj telefon koji prodajem prvo ga lepo proveravam da li radi sve pa ga postavim na oglas. Svaki moj kupac koji kupuju od mene telefon je uvek zadovoljan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.