David

Paraćin

Član od: 23.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lazov. .uzeo pare unapred a nije poslao ovaj mobilni. .

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pitao sam Davida za Samsung S9+ Dubai i rekao je da nesalje jer je navodno imao lose iskustvo pa mu se posiljka vratila nego samo licno jli da uplatim ceo iznos i po prijemu poruke on salje ja sam odmah otisao na postu uplatio 3000. din. kako je rekao i poslao mu sliku uplatnice na Viber rekao je salje ali nisu mu dosli iz bexa kuriri pa sutra salje medjutim isao je na postu pare su podignute ali nije poslao telefon posle toga ne odgovara ni na Viber a bio je na viberu poslao sam SMS poruku isto neodgovara a poruka primljena i na telefonski poziv ne odgovara oglas je jos uvek aktivan nadan se da ce ostali procitati ovo i ne nasedati na pricu kako mu je tata bolestan ima tumor na jetri platu ima 24000. i mora da placa bolnicu i lekove zato mu je svako dinar neophodan inace cena tel. je kao i sad 3500. din a rekao je ako se licno preuzima onda je 2500. a meni posto uplacujem 3000. din sto sam eto i uradio i ostao bez para i telefona sve to moze nasu prepisku da proveri administrator i ko zeli da mu posaljem da se uveri nedajem negativnu bez razloga ako mi neverujete eto probajte sta drugo da kazem ali sto dalje od ovog

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas nije tacan. Lap top nema posla srafova, napravljen samo da radi mozda par sati i to je. Ne preporucujem saradnju sa njime.
Da li da se smejem ili upalim i odem da ti udarim 2 samara, dovoljno cu reci bezobrazno s' tvoje strane pitao si me da li moze za nizu cenu imas malu bebu i spustim ti na 50e ispadnem covek i zamolis me da se nadjemo na pola puta, reko sam ti da laptop nije napunjen jedino da sacekas pola sata pa da podjes, on je naveo da cemo na pumpu EKOL Pumpa Pojate, otiso sam decko je reko ma verujem ti da radi i sve, ja ga nisam silio da uzme niti ga molio za bilo sta, reko uzecu pa sta bude i posle se zali..bozobrazan korisnik ali nema vz..

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

. Kupio sam od njega 2 playstation konzole (1 kao ispravnu i drugu kao neispravnu) pitavsi na lep i uctiv nacin da li su popravljane ili otvarane na sta mi je odgovorio da nisu. Stigle su mi konzole i sa postarinom sam platio 20700 din, kada sam otvorio video sam da ni jedna konzola ne radi i da na svakoj fale srafovi jer su otvarane, cak fale i delovi. Zamolio sam lepo da mi vrati novac a ja njemu stvari na sta je drsko i bezobrazno odgovorio. Cuvajte se i nikako ne saradjujte sa njim
Svako ko zeli dokaz mogu da posaljem da je osoba navela i rekla da 2 konzolu uzima na rizik!! A prva pali i daje sliku takodje imam dokaz i opis oglasa.. Svvako ko ne veruje u to neka mi se javi dobice slike i dokazi za sve, bezobrazno sto KP dozvvoljava ovakve stvari...Pozdrav!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.