David

Kruševac

Član od: 24.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio laptop posto sam mu poslao napisao mi je da mu ne saljem i blokirao konverzaciju kako mu ne bih mogao odgovoriti. .. Sad cu morati da platim duplu postarinu zbog neodgovornosti ovog clana! !! Nazalost posle 34 pozitivne ocene negativna kao KUCA! !!
Pa ovo je neverovatno, proslediću prepisku sa ovim članom administraciji kupujem prodajem i očekujem da će mi u što skorijem roku biti izbrisana jer mi ruši ugled. Ovom članu sam poslao poruku sa pitanjem ima li još uvek gorenavedeni laptop, odgovara mi sutradan da ima. Šaljem mu podatke i kažem da mi pošalje sutra laptop i on mi dva dana ne odgovara, trećeg dana vidim da je video poruku i tada sam mu napisao da mi ne šalje laptop jer sam u međuvremenu pronašao drugi, bio sam siguran da je već i prodao laptop, kao što sam mu i napisao u prepisci koju ću proslediti odmah administraciji kp-a. SRAMOTA, a mogao je da me pozove, čak bih mu i platio tu poštarinu iako ništa sa tim nemam, a blokirao sam člana jer ne želim da se dopisujem sa nim i da mi on svakog trećeg dana pošalje po jednu poruku. NEVEROVATNO I VELIKA NEODGOVORNOST I BEZOBRAZLUK OVOG ČLANA. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.