David

Kovin

Član od: 12.06.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Са продавцем са ступио у контак да би заједно покушали да решимо проблем у току пуњења слушалица, да не испадне да нисам нешто добро урадио. Лева слушалица се празни након 3 минута, а кутијица не престаје са пуњењем, иако је продавац рекао да се напуне за 60-90 минута и држе 2-3 сата. Тако да је по мени производ неисправан.
Kupac me je kontaktirao i dogovorili smo se da kupac licno preuzme slusaluce.Kada je kupac dosao probao je slusalice i slusaluce su bile u ispravnom stanju kako sam i naglasio u oglasu.nakon nekoliko sati me je kupac kontaktirao i pitao kako se pune slusalice,ja sam mu objasnio.Nakon toga mi se ponovo javio i pitao koliko je vremena potrebno da se napune i na to sam mu lepo odgovorio.Da bi meni kupac dao negativnu ocenu bez razloga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.